keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

YSÄRI MEININKIÄ #8

Kuinka ihanaa kun kenkiin saa laittaa sukat!! Ahh kengät tuntuu niin paljon mukavemmilta, näyttää makeelta jalassa ja kävely aikaa saa pari tuntia lisää. Tällä hetkellä kaikki "sporttinen" ja ysäri iskee pukeutumisessa. Raidat, sukat, pelipaidat,college, printit, hiusdonitsit, paksut pohjat kengissä yms.. Niin ihanaa, käytännöllistä ja mukavaa! Tällä hetkellä ei kiinnosta ajatella paksuja takkeja, pitkiä lahkeita ja neuleita ollenkaan! Parasta on ku voi heittää mekon tai pitkän t-paidan päälle kenkien kaa ja juosta ulos paljain säärin.

Onko kellään muulla ysäri villistys menossa?

 T-PAITA H&M // SUKAT H&M // KENGÄT H&M

Ysäri teema jatkuu paidan printissä. Bändinä TLC on  muuten oikeesti hyvä! Harvoin hankin vaatteita jotka edustaa jotain fanituksen kohdetta mutta tää oli pakko saada ja oli muutenki makee. Toinen fanipaita jonka omistan on Tylypahkan vaakunalla koristettu t-paita :D Oon aivan kauhee HP- fani!! Ite löysin bändin vasta tällä vuosituhannella kun "Waterfalls" biisi soi töissä. Se kuullosti tosi tutulta, varmaan soinu aikanaan 90-luvulla jossain Hits for kids- levyllä tai koulun discossa.. Suosittelen! ;)

2 kommenttia:

 1. vautsi mikä blogi! jäin vain häkeltyneenä selailemaan näitä sun postauksia ja täytyy sanoa, että sun tyyli on ihan mieletön♥ just sellainen, mikä inspiroi mua tällä hetkellä ihan älyttömän paljon ja sulla on tosi ihanat hiukset! vaude :-)
  ps. onneksi en tänä aamuna mennyt ulos ottamaan aurinkoa.. olisi tämä blogi jäänyt huomaamatta.

  terveisin: uusi lukija ♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos!! Nyt tuli niin paljon ihania kehuja että häkellyn :D <3 Olen iloinen että et menny muuten en ois saanu ihanaa uutta lukijaa!

  Ps. Blogis näyttää hyvälle!

  VastaaPoista