sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

PIKA IKEA JA PÄIVÄN ASU #6

TOPPI H&M // TAKKI BIKBOK // FARKUT H&M // KENGÄT VAGABOND

Pika päivitystä viikonlopulta! Tänään käytiin poikakaverin kanssa fiilistelemässä pikaisesti sisustusideoita Tornion Ikeassa uutta kotia varten. Voi että tää muutto ja kaikkia sen mukana tuomat mahdollisuudet laittaa sisustus uusiksi pistää naisen pään sekaisin! :D Mukaan ei tarttunut kun pari pakettia henkareita ja silityslaudan päällinen (halvin Ikea reissu ikinä!!). Koitin hillitä itseni sillä suunniteltiin että se oikea supershoppaus kerta tapahtuu Tampereen Ikeassa. Pikaisen asukuvat napattiin varastossa ennen ku juostiin kassoille ennen ku alko kunnolla ostatuttaan!

Postausta lauantaina olleista häistä ja asusta tulee huomenissa. Sitä odotellessa toivotan ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille <3 Mie alan kattoon ekaa ja vikaa jalkkis peliä näille kisoille!

6 kommenttia:

 1. vau ompa upeen näköset farkut !! tää tahtoo kans! huh ikea on pahapaikka,sinne sais tuhlattua kyllä kaikki rahat ! helpolla pääsit tälläkertaa,vaikka varmasti teki tiukkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! Tilasin meiltä netistä ku ei aitoja leviksen 501 löytyny mistään :) Ja uutena ne ois ollu niin sika hintaset.. Ja joo kyllä se kysy luonnetta jättää kaikki sisustustyynyt, tuikut ja perus ikean bambukepit hyllyyn haahaa :D

   Poista
  2. nuo onkyl just niin täydelliset!! Levikset houkuttelee itelläki harvasen päivä, mut rahapussi on erimieltä:D toivottavasti nuita farkkuja tulis tänne Rovaniemen liikkeeseen!! Netistä näytti olevan melkee kaikki menneet. yhyyy!

   Poista
 2. Ihanat vaatteet! Törmätään sitte tampereen ikeassa ku hamstraan itelle halpoja haarukoita :D onko se teijän kämppä muuten missä päin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo todellaki!! Mie ramppaan siellä varmaan harvasen päivä nii kauan ku rahat riittää ja kämppään mahtuu.. Meillä on kämppä Hatanpäässä, entä teillä?

   Poista
 3. Aa juu! No miehän tosiaan muutan ihan ypöyksin ku tuo hellu jäi tänne armeijalle töihin..Se mun pikkuhuone on Kissanmaalla ihan Tampereen jäähallin vieressä! :)

  VastaaPoista