perjantai 4. heinäkuuta 2014

PÄIVÄN ASU #1

Helouu! Ensimmäinen asupostaus check! :) Haha vielä vähän aikaa voin käyttää tuota "ensimmäinen" sanaa kaikkeen mahdolliseen. Kiitos kaikille ihanille eilisestä positiivisesta palautteesta ja kommenteista blogiin liittyen! Tuntuu todellakin että nyt mennään oikeaan suuntaan ja pää surisee ideoista joita haluan blogissa toteuttaa. Jatkoa siis luvassa!

KIMONO H&M // HAME H&M // TOPPI H&M Divided // LASIT GINA //KENGÄT VAGABOND

Kuvissa oleva hame ja kimono ovat alelöytöjä alkuviikolta. Olen ale hullu.. Aina kun vaate saa uuden hinnan näen KAIKEN uusin silmin ja keksin perustelun miksi kyseisen vaatekappaleen tulisi muuttaa samaan osoitteeseen. Olin ostamassa nämä erikseen pietettäviksi koska usein arastelen printtien sekoittamista. Mutta kiiressä sovittaessa heitin molemmat päälle samaan aikaan ja tuli semmonen VAU- reaktio. Näähän sopii yhteen!! Aina välillä käy tämmösiä ihania vahinkoja. Samoin kävi kun heitin puoli vahingossa Nirvanan bändiapaidan naisellisen, polvimittaisen kellohameen kanssa! Kyseistä vaate yhdistelmää olen pitänyt päällä useaan otteeseen. Yllättävät yhdistelmät on parhaita.

Olkaa teki rohkeita ja piettäkää printmix- päivä ;) Tämä on haaste!


5 kommenttia:

 1. oiii ihanaa Milla!! aivan loistava blogi, ehdottomasti jään lueskeleen ja hei voidaan joskus käydä vaikka yhessä kuvailemassa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi kiitos! Huhuh tässä on ollu enemmän hommaa ku luulin.. Mutta koko ajan oppii uutta! Todellaki käydään pitää vaan keretä ennen Tampereen muuttoa ;)

   Poista
  2. sanos muuta!! ei noiden sivujen tekeminen olekkaan niin yksinkertaisa kun luulis, kun pittää niitten koodien kans värkätä kauhiasti :D jooo;)

   Poista
 2. Toi väriyhdistelmä rauhoittaa sekoitettuja printtejä juuri sopivasti – eli ihana asu! :)

  VastaaPoista