tiistai 22. heinäkuuta 2014

PIKKU SILLALLA

Eilen oli vaatteiden suhteen vähä tämmönen hippipäivä. Mulla vaihtelee vaatetus päivittäin fiiliksen mukaan sporttisesta boheemiin ja eilen oli semmonen tunne että täytyy saada päälle kimono ja kaks kiloa kulta asusteita :D Kimono on ollu tänä kesänä mun lemppari vaate. Se vaatteena niin kätevä! Se peittää, on viileä, kevyt päällä ja näyttääkin vielä kivalle! Tää kyseinen kappale on H&M alesta viime kesältä "ranta shaaliksi" tarkotettu versio.

Paikka jossaa kuvailin on maailman söpöin pikku silta joka löytyy meidän takapihalta! Se alkaa olla niin laho ettei siinä uskalla käveleskellä kovin paljoa. Kun olin kuvailemassa niin isä juoksi lenkillään metsän läpi sillalle ja oli vähä ihmeissään mitä mie tällingeissä siellä heilun :D Nolona osoitin kameraa ja sanoin että otan asukuvia.. Haha naurahti vaan ja hölkkäs sisälle. Voi olla aika hassun näköstä tää ittensä kuvaaminen muiden silmin.

Rovaniemeläisille tiedoksi! Huomenna mulla alkaa kirppispöytä Tuhattorilla ja pöydän numero on #18 !!! Kaikki Rollo beibet shoppaamaan ;) 

 MEKKO H&M // KIMONO H&M // KENGÄT H&M // KORUT H&M

8 kommenttia:

 1. wau mitä kuvia taas! oot aika taitava näissä itselaukaisukuvissa;> toi kuvauspaikka on íhana!! tykkään jotenki tämmösistä asukuvista, missä on luonto mukana, kuviin tulee semmosta tiettyä fiilistä! ps aijon nii koluta sen sun kirppispöydän. mut se on taatusti jo ihan tyhjä kun pääsen töistä:D

  VastaaPoista
 2. Hiii kiittii :) Joo oon harjaantunu kato, on kaikki kuvakulmat ja poset hallussa hahaa.. Tykkään kans! Ja luonnossa saa kuvata rauhassa paitsi nyt tällä kertaa :D Kuule kanttii käyä kattoon! Ja saatathan jostain muusta pöydästä löytää.

  VastaaPoista
 3. Upea kimono! Ihastuin tohon vikaan kuvaan ja paljon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tykkään siitä itekki hurjasti :) Oi niinkö, mun lemppari oli eka ;)

   Poista
 4. Vauuu mikä kimono ♡ ja muutenkin koko asukokonaisuus :) oot kyllä ihan älyttömän kaunis ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooiii että kun nii kauniisti kehut! <3 Tuhannet kiitokset kaunokainen :)

   Poista
 5. Siis wow toi kimono! Ihana, rakastuin!! <3

  VastaaPoista