maanantai 28. heinäkuuta 2014

KOULUVAATE KUUME

Mulla on kohta ekaa kertaa kahteen vuoteen edessä SE päivä käsillä. SE on erittäin jännittävä ja odotettu päivä kerran vuodessa ja aiheuttaa aina päävaivaa vaatevalinnoissa. Koulukuvauksen jälkeen ehdottomasti asukuriiseisin vuorokausi koko lukuvuonna.. Eka koulupäivä!! Iiikss!

Koulun alkaessa on ilmassa aina semmosta käsinkosketeltavaa innostusta ja uuden tuntua. Aina on yhtä jännää taittaa uusi kirja ekaa kertaa ja hipelöitä uusi kyniä ja kumeja! Tulee ihan lapsi olo ku ajatteleeki jo asiaa :D Mutta kaikkein jännintä on se että en tunne uudesta koulusta ketään paitsi poikakaverini. Oon niin valmis kohtaamaan uusia haasteita ja ihmisiä. Nämä uudet asiat aion kohdata tyylillä! Tulen tietoisesti kuluttamaan puhki "koulun takia uuden ostamisen"- tekosyyn >:) Tässä ois ideaa mitä mie haluaisin päälleni kouluun pukea!! If i was a rich girl...
LIPPIS // HUIVI // TAKKI // PIPO // REPPU

Kaikki kollaasin kamppeet löytyy Monkin nettikaupasta joka on varsinkin viime aikoina noussut ehdottomaksi lemppari merkiksi/ kaupaksi! Tietynlainen hauskuun piilee kaikissa tuotteissa puhumattakaan trendien ajankohtaisuudesta. Lippiksen ja huivin ruutukuosista tulee mieleen koulun ruutuvihot ja reppu vaan nyt on koulun ykkösasuste ;)

Pipoa mesh- verkolla olen ettiny jo viime talvena ja nyt sen löysin! <3 Oon harkinnu samanlaisen itse diy- tyyliin tuunamisesta. Muutenkin olen harkinnut mahdollisesti alkaa tehdä tuunaus/ diy- postauksia , olisko hauskaa? Haluaisin opetella ompelemisen uudelleen ja herätellä sisällä uinuvaa askartelijaa vuosien hiljaisuuden jälkeen. Opiskelija budjettiin sopeutuminen voi olla aluski hankalaa ja tuunailun kautta voisin samalla säästää pitkän pennin monien hankintojen kohdalla.

 Oisko mahdollisesti kiinnostusta sellaisille diy-postauksille tulevaisuudessa? 

9 kommenttia:

 1. Monkin vaatteet on niiin ihania !! Itselläni on kans aikomus lähiaikoina tehdä sieltä jonkinmoista tilausta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on!! Ootko tutustunu semmoseen merkkiin ku &other stories? Tosi ihania vaatteita ja jotenki sun näkösiä ;) Yhestä mekosta tuli ihan mieleen sie.. Meinasin linkata sen sulle haha!

   Poista
 2. Ai että mitä vaatteita ootkin löytänyt! Mulla on aivan mieletön vihkojen ja kynien ostobuumi, mutta kun koulupaikkaa ei oo tiedossa niin niiden ostaminen on aivan turhaa, haha :-D ehkä sitten ens vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enkö ooo! Hitsi ku raaskis tilaillakki vielä.. Ja joo se kynä/ kumi buumi iskee samallailla joka vuosi niinku bikinien osto hulluus keväisin :D Ens vuonna kuule sitte! Ei mullakaan viime haussa vielä onnistanu ;)

   Poista
 3. Oi, pakko yhtyä tuohon hetkelliseen lapseksi taantumisen tunteeseen! Ihan innoissani odotan että pääsee itsekin hommaamaan uusia kouluvaatteita sekä -tarvikkeita :D Samaten kun on jännittävä nähdä mitä kaikkea uutta Tampere tuo tullessaan, onneksi se kaupunki sulatti mun sydämen ihan totaalisesti alkukesästä niin ei sen takia jännitä niin mahottomasti. Eniten ehkä mietityttää että vastaako TAMK omia odotuksiani koulutuksen suhteen ja oliko se oikea valinta, pianhan se alkaa kuitenkin selvitä! Ennen kaikkea odotan kaikenlaisiin uusiin ihmisiin tutustumista, tuttuja itselläniki uudessa koulussa on tasan yksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä hassua ku se tunne tulee aina iästä riippumatta! :D Mulla kans oli viimeinen naula arkkuun se kun kävin Tampereella ja näin kuinka kaunis kaupunki se on! Ja kellään kelle oon muutosta puhu ei ole ollu pahaa sanaa siitä kaupungista. Uskon että kyllä se TAMK odotukset lunastaa :) Siellä sitten ehkä törmätään jos samaan kouluun tosiaan suunnataan!

   Poista
 4. Hauskaa, oon ihastellut itse tismalleen samoja vaatteita!! Monki on kyllä ihaha.. DIY-pipo myös tuunauksen alla;--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa niinköö! No kuule great minds think alike ;) Pitäis vaan löytää kangaskauppa josta löytäis sitä verkkoa! Rovaniemeltä ei löytyny mistään.. Ps. rakastan teän blogia <3

   Poista
  2. ;DD haha no nähtävästi joo! Kirppiksiltäkin voi löytää kans mainioita pikkutilkkuja, ihan vinkvink:---) Voi ihanaa kuulla, sullakin on aivan ihana blogi<3___<3

   Poista