tiistai 8. heinäkuuta 2014

H&M TILAUS

Tilasin viime viikolla ale huuruissa hieman lisää täytettä vaatekaappiin. Alesta löytyi kaikkea ihanaa mutta pääasiassa normaalihintaista tuli ostettua. Nettikaupat on mun herkkäkohta.. Varsinkin jos tilaaminen on helppoa ja parin napin painalluksen päässä. Hennesin nettikaupassa hyvää on kk-lasku, eli lasku tulee n. kuukausi tilauksen toimituksesta. Ehtii siis palauttaa vikaostokset ennen laskua eikä niitä tarvi siitä loppusummasta sitten miinustella. Kätsyy!


Ostoskoria katsellessan huomasin että aika sporttiselta näyttää. Mutta yleensä sen tyylisissä vaatteissa materiaalit ja mallit ovat käytännöllisiä ja mukavia! Välillä olen tosi huono ottamaan vaatteiden käytännöllisyyttä huomioon ja kärvistelen monesti esimerkiksi epämukavissa kengissä. Raitasukat omistan jo mutta oli pakko tilata toiset ku halvalla sai :D

Eniten innoissaan olen tiikeri uikkaristani! Olen tilannut sen jo aiemmin keväällä mutta toimituspäivämäärä on vaihtunut useaan otteeseen. Näillä näkymin saan koko kuvassa näkyvän setin samassa paketissa. Can't wait!

2 kommenttia: