torstai 3. heinäkuuta 2014

ENSIMMÄINEN IKINÄ!!


Tässä se nyt on, ensimmäinen postaukseni blogiin ikinä ever! Tämä on ihanaa ja samalla niin kamalan jännittävää. Malttamattomana olen odottanut sitä kun viimeinkin alkujärjestelyjen jälkeen pääsen toteuttamaan pitkäaikaista haavettani, blogia. Viimeinen tikki oli ihanat kannustavat kommentit ystäviltä ja tutuilta blogiaiheeseen liittyen, siis suuri kiitos tuesta! Iiiikks tässä tämä nyt on!


Tutuille ja tuntemattomille kerron vähän infoa itsestäni. Olen siis Milla 22 vuotta Rovaniemeltä missä olen asunut siellä miltein koko ikäni. Olen valmistunut ammattilukiosta 2 vuotta sitten jonka jälkeen olen työskennellyt myyjänä ja visualistina vaateliikkeessä. Ensi kuun vaihteessa muutan koulun ja uusien tuulien perässä Tampereelle rakkaan poikaystäväni kanssa. Tykkään laittaa ruokaa ja koitan kehittyä siinä jatkuvasti! Nuorempana kävin yhdeksän vuotta kuvataidekoulua, rakastan piirtää ja valokuvata. Olen perheeni vanhin lapsi ja minulla on monia sisaruksia.


Rakkaus muotia ja vaatteita kohtaan on ollut läsnä läpi elämän. Olen pienestä pitäen kiertäny kaikki mahdolliset kirppikset läpi äidin kanssa ja tuunaillut löytöjä omanlaiseksi. En hae pukeutumisella erilaisuutta tarkoituksella, mutta vaatteisiin vaan pätee se että "kauneus on niin katsojan silmässä". Pukeudun mieluummin yli kuin ali ja kokeilen uusia asioita mielelläni. Saan inspiraatiota blogeista, instagramista, ihmisiltä ympärilläni töissä, kavereilta, asiakkailta. Rakastan asujen sommittelua, kirppiksien koluamista ja sitä fiilistä kun se jokin vaate tekee päivästä vielä pykälän paremman mitä se oli ilman sitä!!


LACK OF COLOUR- on muotiblogi joka ajoittain sivuttaa aiheita henkilökohtaisesta elämästäni, mutta pääpaino on kuvien, inspiraation ja asujen jakamisessa. Jos joku saa iloa päiväänsä tai uuden idean asuunsa tämän osoitteen johdosta, olen ikionnellinen!!

Minut löytää Costume.fistä
ja Instagramista

Toivotan kaikki tervetulleiksi seuraaman! 
<3

2 kommenttia:

  1. I'm in! Jee tiiän sen fiiliksen ku aloittaa ja kaikki on yhtäaikaa ihan kamalaa ja aivan ihanaa, haha! http://milkainnamaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee mahtavaa welcome!! Nyt tuntuu siltä että jännitys laukes ku sai ekan postauksen alta :) Päällimmäinen fiilis tällä hetkellä mahtava ja tästä on hyvä jatkaa.

      Poista