keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

PÄIVÄN ASU & UUSI TUKKA

Eilen käytiin äidin kanssa penkomassa Rovaniemen kirppis tarjontaa. Ja voi että taas tuli ihania löytöjä tehtyä! Vaatteiden lisäksi tarttui kirja ja yksi leffakin, niistä laitan kuvaa myöhemmin. Kuvattiin nopeasti päivän asu kampaajan jälkeen. Päällä on ihanilta työkavereilta läksiäislahjaksi saatu takki johon oon nyt ihan rakastunu! Tää on nimenomaan nyt semmonen monikäyttönen joka päivän ja paikan vaate. Pikku piristyksenä siskolta ikuisessa lainassa oleva keltainen laukku ;)

T-PAITA H&M // TAKKI H&M // SHORTSIT BIKBOK // LAUKKU BERSHKA // KENGÄT VAGABOND

Kävin leikkaamassa ja raidottamassa tukkaa Parturi- Kampaamo LOOKssissa. Mulla on vierähtäny viime kampaamo käynnistä useampi kuukausi ja viimeksi raidat laitoin itse hupulla.. Mikä ei todellakaan ole se paras mahdollinen menetelmä pitkään tukkaan. Oon niin iloinen kun sain kirkastettua värin ja napsittua kesän ja kihartmen kuivattamat latvat pois. Tukka tuntuu ihanan terveeltä :) Ja nyt on tuotteetki millä saan sen pidettyä sellaisena. Ah ihanaa kyllä kelpaa taas!

*Yhteisyössä LOOKss kanssa

7 kommenttia:

  1. Oi että kun kauniit hiukset! Ja hei noi kengät - mistä ne on? Aivan super ihanat ja itelläki olis tollasten etsintä käynnissä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! Oli ihanaa kun joku muu kiharsi ne niin tulee heti ittellä ainakin ihan eri fiilis :) Ite ostin kengät Nilson shoesista keväällä mutta miltä tahansa Vagabondin jälleenmyyjiltä voi varmaan löytyä!

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. oon oikeesti niin iloinen, etten ole ainut ihminen joka tykkää kans kirpputoreista :D
    älyttömän makeet housut ja koko asu! tosi ihanat hiukset kans :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule et todellakaan ole! Ne on semmosia aarreaittoja että ;) Kiitokset!! Oon kyllä tukkaan todella tyytyväinen <3

      Poista