torstai 24. heinäkuuta 2014

LIPPIS PÄÄ & UNOHTUNEET ASUKUVAT

Muistan kun meille liikkeeseen n. vuosi takaperin saapui tää lippis ja sen pantteri kuviollinen kaveri. Koetin heti läppää päähän ja muistan kuinka hassulta se tuntui ja näytti! Oli varmaan eka kerta sitten ala-asteen kun vedin rehellisen lippiksen päähän. Unohdin koko kapistuksen. Aina välillä hipelöin lippistä, joku siinä sai minut kokeilemaan sitä uudelleen ja uudelleen. Joka kerta se näytti vähän paremmalta ja mielessä aloin jo yhdistää sitä muuhun vaatekaappiini. Viime keväänä se meni sitten aleen ja sillon rohkaistuin ja ostin tän! Se oli odottanut minua koko talven yli, eli se oli tarkotettu mulle! Samoihin aikoihin ostin toisenkin Stadiumista. Nyt me ollaan parhaat kaverit <3

Se on niin hassua kun eka joku asia on aivan kauhee ja yhtäkkiä se onki aivan ihana! Sitä näkee miten muut sen yhdistää ja pukee upeasti mikä inspiroi itseäkin kokeilemaan. Sen oon oppinu että millekkään vaatteelle tai trendille ei kannata sanoa ei. Mulla ainakaan, koska niin moneen kertaan oon saanu syödä sanani jostain villityksestä. Tällä hetkellä taas lippis- trendi alkaa olla huipussaan ja niitä näkee tosi paljon katukuvassakin. En tiedä miksi kynnys ostaa sellainen oli aluksi niin korkealla.. Tärkeintä on vaan se että ittestä tuntuu hyvältä, koska itte sitä omat vaatteensa kantaa! :)

 Onko kellään muulla ostosta jota sai miettiä melkeen vuodenpäivät? 

 TOPPI BIKBOK // SHORTSIT H&M // KENGÄT H&M // LIPPIS H&M

Asukuvat on otettu muistaakseni viime viikon alusta! Oli hauskaa selailla omia kuvia kamerasta ja huomata että "Oho mulla ois tämmösiäki täällä!". Hahaa lisää tämmösiä ylläreitä kiitoos!

12 kommenttia:

 1. Mulla on ihan sama juttu uusien juttujen kanssa! En ennen pitänyt yhtää oranssista väristä enkä peplum-paidoista, mutta nyt rakastan niitä! :)
  Mutta tosi kiva asu ja ihana lippis!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo hassua kyllä miten se mieli muuttuu? :D Mutta se saaki muuttua nii tulee kokeiltua uusia asioita!
   Ja kiitos paljon!

   Poista
 2. Mulle käy kyllä tosi useasti juurikin noin :D monesti vannon että tuollasta en kyllä koskaan osta ja sit loppupeleissä löytääkin sen myöhemmin omasta vaatekaapista :D mut heii nää kuvat on jotenkin erityisen ihanalta, tuo viimenen kuva!!! Näytät niin kauniilta ♡ ihana asukokonaisuus! Ps. Tuo reppu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla että tätä tapahtuu siis muillekkin! :D Voooii kiitos! <3 Kuvat oli tosi vaikee ottaa ku olin keskellä keskustaa itselaukasimen kanssa, mutta vimein löysin hiljaisen hiekkakentän missä kuvasin :) Reppu tulee oleen niiiin käytössä ku koulu alkaa!

   Poista
 3. oi sulle sopii tosi hyvin lippis!! mie näyttäisin ihan pikkupojalta yhyy:D upea asu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Apua mikähä se oli mikä mulla tuli ittestä mieleen aluksi.. En muista :D

   Poista
 4. Mistä tuo kuvan reppu on ostettu? Paljonko makso? Entä myyäänkö noita shortseja vielä h&m:llä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sen alkuperä oli jääny sanomatta anteeksi!! Siis se on kirppislöytö alku kesästä:) Alkuperää en tiedä kun en mitään merkkiä löytäny. Shortsit on ostettu pari kk sitten eli ei välttis oo! Kannattaa näyttää kuvaa ja kysyä myyjältä suoraan nii osaa neuvoa löytyykö!

   Poista
 5. haha tunnistin heti!! reppu on espanjan pikkusista rantaputiikeista:) ihanaa ku se on löytäny uuen omistajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkööö näin se tavara kiertää kuule!! Mahtavaa tarkka silmä sulla ;) Ihana kun raaskit luopua siitä me ollaan nyykyään sen kaa bestiksiä!

   Poista
 6. Niin ne kiertää:D Sunki nahkaliiviä on tullu monet kerrat käytettyä.
  Ihana tämä blogi:):) Jos asukuvilta jossain välissä kerkeät, niin tee joku uus ruokakokeilu
  Se salaattikuva instassa näyttää niin hyvälle, että pitää kohta iteki kokkailla lohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Kuule jooo oon miettiny niitä ruokahommia kans. Nyt oon väliaikasesti asunu porukoilla ennen muuttoa nii ei oo paljoa tullu kokkailtua.. Mutta kun elämä rauhottuu nii koitan järkätä sellasillekki postauksille tilaa :) Hyvä ku sanoit!

   Poista