tiistai 15. heinäkuuta 2014

HELLETTÄ & PÄIVÄN ASU #7

Huh eilen oli taas niin ihanan lämmin päivä että! Harmi vaan että vietin parhaat auringonotto tunnit töissä. Koitan ottaa kaiken ilon irti lapin lyhyestä ja arvaamattomasta kesästä ja kulutan kaikki mun säären paljastavat vaatekappaleet puhki!! Nää on aivan parhaat shortsit malliltaan, Leviksen 501 jotka joku ihana oli jo tuunannu mulle valmiiksi. Löysin muistaakseni Tuhattorilta parilla eurolla alku keväästä. 

Kirppiksistä puheen ollen oon lähiaikoina suunnittelemassa kirppispöydän varausta tai toripäivän pitämistä! Tarkoitus olis piettää suuri vaatekaapin putsaus talkoo ja laittaa vaatetta kiertoon ennen muuttoa! Laitan lisäinfoa heti kun myyntiaika/ paikka selviää. Kaikki rollolaiset kirpparihaukat tarkkana ;)

BODY CUBUS // KIMONO H&M // SHORTSIT LEVIS (kirppis) // KENGÄT H&M // LASIT GINA

4 kommenttia:

 1. Oon seuraillu sua instagramista sun uskomatyoman hyvän tyylin takia ja ihanaa, että oon nyt laittanu blogin pystyyn!! :)
  Ps. Monessa postauksesta on löytynyt ihanat valkoiset vagabondin kengät! Mistä ne on alunperin ja voisiko niitä vielä jostain bongata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että ihana kuulla! Ja olen minäki sinua seuraillu, että samat sanat sulle ;) Oon niin innoissaan tän blogin kanssa. On jotenki niin semmosta oman tuntosta hommaa!

   Ja ne on ostettu Nilson Shoessista ostettu alku kesästä! Ainakin Zalandolta löytyy:
   http://www.zalando.fi/vagabond-tulip-sandaalit-nilkkaremmillae-valkoinen-va111l006-a11.html
   On aivan sika hyvät jalassa. Oon peittäny jopa työkenkänä!

   Poista