perjantai 18. heinäkuuta 2014

NOSTALGINEN KORILAUKKU

Eikö se olekkin söpö?? Se on mun mummolta saatu aito korilaukku ties miltä luvulta! Kassia on kannettu niin ahkerasti että sen kahvat on teipattu kasaan molemmin puolin ja osa säleiköistä on katki. Mutta nämä pikku kulumat vaan kasvattavat ihastustani sukukalleutta kohtaan. Löysin sen uudelleen isän tehdessä remonttia ja kaivellessa vanhoja kamoja varastosta. Tää on mun aarre papan kasari pilotti peililasien kanssa <3

Kassejahan löytyy uustuontantona muutamista vaateliikkeistä tälläkin hetkellä. Muutaman asiakkaan olen kuullut huokailleen kuinka heilläkin oli kyseinen muovilaukku aikoinaan. Naishenkilöt ovat ihastelleet ääneen kuinka "Mullaki oli tämmönen mutta vaaleanpunainen! Muistatko?" Tuntuu että monilla liittyy tähän retro kassiin liittyviä muistoja menneiltä vuosilta. Oikein hymyilytti kantaa sitä tänään! :) Mietin mikähän minun nuoruuden asuste tai vaate on sellainen jota muistelen kaihoten parinkymmenen vuoden päästä.

Mikä vois olla meidän sukupolven korilaukku? 
Löytyykö teiltä kellään vastaavaa?

 LAPPUHAALARI TUURI // COLLEGE H&M // KENGÄT VAGABOND // KORILAUKKU MUMMO <3

6 kommenttia:

 1. ihan älyttömän makee laukku ja ihana haalari! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Oon ittekki tyytyväinen molempiin jotenki hauskoja vaatteina :)

   Poista
 2. UPEE ASU! ei vitsi aivan muistutti tuo laukku yhtä H&M;llä ollutta mustaa/valkoita laukkua :DD menin ihan lankaan! aivan ihana on kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos :) Joo meillähän on ollut ja on edelleen mustana ainakin jäljellä saman tyylistä mutta pienempää, eli hyvin tiesit :D Tykkään kans!

   Poista
 3. Voi, minullakin oli aikoinaan - ellei sitten liene sama kassi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinkö! Tää on tosin Taina mummolta saatu eli ei liene täysin sama kappale :)

   Poista