keskiviikko 24. syyskuuta 2014

YLLÄTTÄVÄ INSPIRAATIO

NEULE 2HAND // TAKKI H&M // LAKKI H&M // KENGÄT H&M

Villakangastakki on ollu kovassa käytössä viimeiset pari päivää. Eilen se sai kaverikseen UFFin tarjousviikoilta bongatun neuleen ja lakin. Kun kuvailun jälkeen itseäni peilistä katselin, arvatkaa kuka mulla tuli tästä lookista mieleen? Anastasia !! (klik!)

Tuossa kuvassa kun Anastasiaa katsoo niin sillähän on vimosen päälle ajankohtainen asu! Kipparilakki yhdistettynä pitkään villakangastakkiin, upea polkkatukka ja asusteet. Siinä se coolisti poseeraa tienposkessa streetstyle-tyyliin niinku muotiviikoilla konsanaan :D Pitääkö tässä nyt alkaa kattoon lastenohjelmia asuvinkkien perässä? Ihana inspiroitua näinkin yllättävistä asioista!

Voi ei nyt tuli niin lapsuudenmuistot mieleen. Se isoäidin soittorasian laulu on jotain niin parasta! "Kerran joulukuun aaa-AAAiii-kAAAN!" Oli pakko vähän laulaa luikauttaa äskenkin vanhojen hyvien aikojen muistoksi..

PS. Näkeekö kukaan muu pientä yhdennäköisyyttä? :D Onko joku muu inspiroitunut viime aikoina jostain aivan odottamattomasta jutusta?

4 kommenttia:

 1. Hahah, toi Anastasia! Ihan mahtava! :D

  VastaaPoista
 2. Hei hoo Anastasia on mun kaikkein suurin tyyli-ikoni kautta aikojen! Kivaa että joku muukin ottaa pukeutumisvinkkejä piirretyistä - lapsuusmuistot on pop! :D Ja yhdennäköisyys teidän välillä on selkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee niin onki! :D Tän jälkeen oikeen alon miettiin että ketä muita yllättävän tyylikkäitä lapsuuden hahmoja ois! Mahtista kuulla :)

   Poista