maanantai 8. syyskuuta 2014

ALKUVIIKON KUULUMISET

Helouuu! Olipas ihanaa viettää vähä vapaata viikonloppua irti kaikesta arjen menomeiningeistä. Sunnuntai lähti käyntiin lupsakasti lastenohjelmien parissa. Pokemonin ja Nakke Nakuttajan jälkeen pakattiin kamat ja alettiin tekeen lähtöä. Vedin omenaöverit Tonin mummin omenapuusta ja otin pussillisen matkaan piirakka tarpeiksi. 

Tällä viikolla on kaikenlaista äksöniä tiedossa. Pientä DIY- postausta tulee jossain vaiheessa, keskiviikkona ois opiskelijabileet ja viikonloppuna käyn heittämässä taas Helsingin reissun. Tällä kertaa syynä ei oo business ja enemmänki pleasure :D Kaverin tuparit ois tiedossa ja innolla ootan tuttujen naamojen näkemistä - iiiks!

Eilen oli päällä tällaista..


URHEILULIIVI H&M // SOFT BRA CALVIN KLEIN // HAME H&M // TAKKI JC // KENGÄT NIKE

Päivän asuna toimi astetta erikoisempi kolmen kimppa - urheilurintsikka, naisellinen kellohame ja lenkkarit. Oli ihanaa sekottaa vähä eri tyylisiä kamppeita yhteen ja huomata kuinka eheä kokonaisuus niistä loppujen lopuksi syntyi. 

PS. Asukuvat otin Yujun #3ASIAA haastetta silmällä pitäen. Kuva jolla osallistun löytyy Intagramin puolelta.

10 kommenttia:

  1. Sulla on viime aikoina ollut ärsyttävän paljon kirjoitusvirheitä mm yhdyssanajuttuja ... laskee blogin tasoa ikävästi kiinnitä vähän huomiota t. liian tarkka lukija :D muuten rakastan tätä blogia keep up the good work!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikääää hittoo. Sori, oon koittanu kiinnittää asiaan huomiota mutta aina välillä niitä lipsahtaa huomaamattakin. Yritän kirjotella tarkemmin tulevaisuudessa :) Kiva että muuten tykkäät!

      Poista
  2. Ihana asu! Ei olis tullu itsellä ekana mieleen yhdistää hametta ja urheilurintsikoita mut kuten kuvista näkyy niin toimii, ainakin sun päällä. Oot tosi inspiroiva ihminen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos kommentista!! Huippua kuulla että joku voi inspiroitua näistä mun kokeiluista :)

      Poista
  3. Löysin äsken blogisi, sulla on aivan ihana blogi, upeaita kuvia. Sait uuden lukijan! :)

    http://llovewantneed.blogspot.fi/?m=0http://llovewantneed.blogspot.fi/?m=0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooi kuinka ihanaa että löysit tänne :) Kiitokset, tsekkasin omasi ja vaikutti kivalta! Tervetuloa matkaan!

      Poista
  4. voi milla, tästä on kyllä tullu niiin minun lemppari blogi! ja ihanaa, että muutki on sen huomannu! <3 terkkuja tampereelle täältä pimeästä lapista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee huippua kuulla! On niin parasta saada palautetta, ja varsinkin positiivista, tästä blogi hommasta :) Terkkuja sinne takaisin <3 Mulla alkaa olla jo kauhee ikävä sinne..

      Poista