torstai 25. syyskuuta 2014

IKUISUUSPROJEKTI

Minusta tuntuu että kaikilla meillä on kaapissaan joku ikuisuusprojektiksi ristitty juttu/ esine/ asia joka ei vaan yksinkertaisesti tule tehdyksi. Syynä voi olla kiire, unohdus, inspiksen puute tai ihan vaan laiskuus. Ladies and gentlemen, esittelen teille minun the ikuisuusprojektini - seinäkello!

Ostin kellon kolmisen vuotta sitten kun muutin ensimmäiseen asuntooni Rovaniemellä. Maalasin tehosteseinän harmaalla ja pohdin että se kaipais sitä kuuluisaa "jotain". Noh.. Visiosta huolimatta kello ei ikinä seinälle saakka päässyt. Se matkasi muuttolaatikoiden matkassa Tampereelle meidän yhteiseen kotiin.

Eilen syksyisenä keskiviikkoaamuna koitti viimein hetki jolloin mulla oli sopivasti muutama tunti luppoaikaa ennen koulua. Oli semmonen nyt tai ei koskaan fiilis. Kakspuolinen teippi numeroiden takana oli kerennyt kuivua koppuraksi ja pinnassa oli huomattavissa pientä ajanpatinaa.. Eye of the tiger- soimaan ja hommiin!

 KELLO UR&PENN // TASO/ LAATIKOT/ KASVI IKEA 

Loppujen lopuksi helppo hommahan tää oli! Miksi se alottaminen on aina niiiiiiin vaikeaa? Nyt sitten jännätään onnistuinko asentamaan kellotaulun suorittamatta sen suurempia syyspäiväntasauksia.. No ompahan hyvä tekosyy olla myöhässä jos näin kävi :D

PS. Haluaisin kuulla teidän ikuisuusprojekteista! Löytyykö keltään vastaavanlaisia? Hoitakaapa yks sellainen alta pois tämän inspiroimana ;)

8 kommenttia:

 1. Mielettömän upea kello! Sopii tuolle seinälle todella hyvin. :)
  Hmmmm. Miettimällä miettien mun ikuisuusprojekti on ehkä tehosteseinät nykyisessä asunnossani. Oon asunu tässä puolitoista vuotta ja jo heti asuntoa käydessäni katsomassa ensi kerran, päätin haluavani maalata kaksi kellertävää syvennysseinääni. Se mistä tämä on kiinni, on että mun pitäisi soittaa puhelu taloyhtiölle ja varmistaa lupa :D sen jälkeen voisi alkaa rauhassa miettiä maaleja ja siirtyä seuraavalle vaiheelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta kans, oon niin onnellinen etten jaksanut ripustaa sitä entiseen asuntooni. Sinne se ei ois sopinu läheskään nuin hyvin :) Voi eiiii!! Suunnitelma kuulostaa aivan mahtavalta ja sika helpolta toteuttaa. Nyt kuule itteä niskasta kiinni ja soitat niille. Ihana saada vähän sisustus piristystä talvea vasten ;)

   Poista
 2. Oi hitsit tuli kyllä kiva! :)
  Itellä on kaappi täynnä vaatteita jotka kaipais vähä tuunausta. Suurin osa mekkoja joita pitäis kaventaa tai muokata hameiksi. Maailman helpon homma ja siihen uppoais korkeintaan se tunti, mutta laiskuus vie aina voiton. Ehkäpä tän innoittamana kaivan ne esiin ja alan tuumasta toimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, oon kans tosi tyytyväinen tulokseen :) Tiiän tuon.. Mulla on tiäkkö ihan sama homma omien vaatteiden kanssa. Kaiva!! Voin kertoo että on pikkusen hyvää fiilis ku nyt selätät tekosyyt ja alat hommiin ;)

   Poista
 3. Se hommaan tarttuminenhan se on aina vaikeinta...! Mulla suurinta tuskaa tuottaa tuo koulunkäynti ja siihen liittyvät projektit :D Mutta täytyy sanoa että on hieno! Saatan pistää korvan taakse kevättä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kouluhommat ne kaikkein kamalimpia ja työläimpiä alottaa onkin.... Oi laita vaan! ;)

   Poista