sunnuntai 28. syyskuuta 2014

OSTOKSETON REISSU

 PUSERO 2HAND // HAME H&M (2HAND) // TAKKI BLACK SWAN* // KENGÄT H&M

Käytiin eilen piiiitkästä aikaa Tonin kanssa kunnolla kaupungilla kiertelemässä. Molemmilla oli vapaata ja ihan tietoisesti lähdettiin nimenomaan shoppailemaan. Käytiin syömässä ja kuvailtiin tuuliset asukuvat siinä sivussa :) Nykyään ei yksinkertaisesti jaksa lorvia kaupungilla niin kuin ennen. Kotisohva vetää puoleensa kovemmin kuin yksikään näyteikkuna tai ale-rekki. Voitteko kuvitella, en löytänyt mitään - Nada!

Oon tästä toisaalta tosi onnellinen. Jälkeenpäin oli jopa helpottunut olo! Monesti kun lähdetään shoppailemaan on oikeen semmonen pieni paine päällä että nyt pitää löytää "jotain kivaa", mikä on ihan tyhmää. Mulla tulee monesti ostettua kaikkea ihan turhaa hetken mielijohteesta. 

Huomaan monesti kun jokin tilaisuus lähestyy jonka takia haluaa panostaa pukeutumiseen alan automaattisesti miettimään mitä mun pitää ostaa, sen sijaan että mietin mitä jo olemassa olevista vaatteistani pukisin. Tekeekö kukaan muu tätä? Mullakin on niin monesti ihan uutta kamaa mennyt melkeen suoraan kirppiskasseihin että pahaa tekee. Haluan haastaa itteni näkemään oman vaatekaappini uusin silmin ja tajuamaan kuinka paljon potentiaalia siinä on! Tässä on mulle tavoitetta kerrakseen.

PS. Muistakaa että Indiedays Blog Awards- äänestys on edelleen käynnissä!! Käykää antamassa äänenne lemppareille :) LACK OF COLOUR kamppailee Insprioivin muotiblogi- kategoriassa. Ihanaa sunnuntaita kaikille!
 Äänestykseen tästä (klik!)

*saatu

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia! :)<3
  onko sulla muuten luonnonkiharat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! <3 Oispa! Mulla on tosi taipuisa suorahko tukka. Kiharran aina nää isommat laineet :)

   Poista
 2. Tuo takki on kyllä superkiva! :-) Ja muutenkin ihana asu!

  Mulla on vähän sama, että isompiin juhliin/tapahtumiin pitäis ostaa aina muka uutta, vaikka oikeesti esimerkiksi ihan perusmekot toimii loistavana pohjana kymmenille erilaisille asukokonaisuuksille... Ääh! Pitäis varmaan käydä koko vaatekaappi läpi, kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja ottaa niistä kuvia, jotta voisi sitten aina juhlien tullen selata niitä ja inspiroitua ihan oman vaatekaapin sisällöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Tää on kyllä huippua!

   Tarvisin nimenomaan tuollasia ajattomia perusvaatteita kappiin joita vois yhditellä aina uudelleen. Tuommosen rupeaman ku jaksais suorittaa siitä ois hyötyä pitkälle tulevaisuuteen :)

   Poista