perjantai 5. syyskuuta 2014

NYT SAA TOIVOA!

Noniin nyt on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen mitä täältä päästä teille kirjoitan/ kuvaan! Eli, jos on mielessä idiksiä ja ehdotuksia postauksien suhteen laittakaa ihmeessä kommenttia. Lueskelen kaikki läpi ja miellyttävimmät toiveet voi toteutua ;)

Tänään lähetään Tonin kaa reissuun! Suunnataan Poriin sukuloimaan viikonlopuksi. Haaveilen hölläys illasta, jalkahieronnasta, kaupunkikierroksesta ja sieniretkestä. Ihana saada pikku tauko kaikesta koulu ja koti hässäkästä.

PS. Ihan parasta viikonloppua kaikille!

15 kommenttia:

 1. Toivoisin jotain syvällisempää postausta sinusta, vaikka esim. 20 asiaa sinusta postaus ♡ asukuvia tykkään katsella sillä sulla oikeasti niin upea tyylitaju ja uskallat yhdistää ja kokeilla erilaisia asukokonaisuuksia ♡ asuntopostausta myös odottelen :) aivan ihanaa viikonloppua sulle myös ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos idiksistä!! <3 Asupostauksia multa tuleekin pilvin pimein aina kun vaan kuvattua saa ;) Joo se asuntopostaus tullee kun saadaan paikat kuntoon! Ens viikolla varmaan mennään Ikeaan nii saadaan viimesetki puuttuvat palaset kohdalleen :)

   Poista
 2. Oot tosi kaunis ♥!! Toivoiain meikkipostausta sun arkimeikistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooooii kiitos <3 Iiiks oon kyllä ihan surkee meikkaaja hahaa :D Kiva idea!

   Poista
 3. Ois kivaa jos postaisit muitakin juttuja kuin vaan asukuvia! :) Ostospostaukset on kivoja ja samoin sisustus- ja urheilujutut. Päivä kanssani ois myös hauska postaus jaja videoita ois kiva nähdä. Kerro enemmän itestäs, vaikutat mielenkiintoiselta persoonalta :) sekin vois olla mielenkiintoista kuulla sun tyylitajusta ja siitä onko tyyli miten muuttunut vuosien mittaan jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, hulluna hyviä ehdotuksia!! :D Sillä mie vähän kyselenki että mitä muuta voisin postailla :) Asukuvat kuitenkin on mulle tosi mieluisia, mutta vähän muutaki kivaa niiden lomaan.. Mahtista kiitos ku kommentoit!

   Poista
 4. hiuspostaus olisi huippu!! miten kiharrat sun hiuksesi jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä joku muukin pyysi, katsotaan miten saisin sen toteutettua :) Kiitos!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Pikku diy- juttu tulee ens viikolla jo ;) Sisustus juttuja lupaan ku saadaan kämppä kuntoon! Kiitos kommentista!

   Poista
 6. Meikki ja hius jutut ehottomasti suosikkeina :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, tuon hiusjutun ainakin koitan toteuttaa jossain vaiheessa! :)

   Poista
 7. Kunnon Throwback Thursday -pläjäys olisi hyvinkin odotettu postaus - olisi kiva jos voisit näyttää kuvia eri ikävaiheistasi ja analysoida tyylisi kehittymistä vuosien varrella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jooo, olipa kiva idis!! Kannatti kysyä teiltä vinkkejä. Pitää kaivella arkistojen helmiä ku pääsee Rovaniemelle vanhalle koti koneelle käymään :D

   Poista