keskiviikko 3. syyskuuta 2014

HUIVIHULLU

HUIVI MONKI // TAKKI H&M // HOUSUT H&M // KENGÄT SKOPUNKTEN

Jotku meistä on kissaihmisiä toiset koira, mie taas oon kaulahuivi-ihminen! Viime talven (ja varmaan osan tulevaakin) kävelin ginan musta poncho kaulaan käärittynä. Syynä tähän se että suurin osa normi huiveista on yksinkertaisesti liian ohuita, lyhyitä tai muuten vaan pliisuja. Kuvissa päällä Helsingin reissulta hankittu baby blue uutuus Monkilta.

Huivin tulee olla iso, muhkea, monikäyttöinen ja sellainen että tarpeen tullen toimii tyyliin niskatukena :D Rakastan sitä kun huivia saan veivata monta kierrosta kaulanympäri eikä mikään viima pääse siitä läpi! Keväisin mulla on kauheet huivi- niksat kun moisia kapistuksia ei enää tarvi. Olo on niin... Kaulaisa? Paljas?

Kärsiikö kukaan muu samasta oireyhtymästä - huivihulluudesta?

PS. Kuvat on sunnuntailta kun käytiin Tonin kanssa jätskillä :) Semmosta vaan että hitto Minetti- jäätelö on hyvvää!! Miksi tajusin tämän vasta nyt?? 

18 kommenttia:

 1. Eikä miten ihana huivi! Saako kysyä, et paljon toi maksoi? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiittii :) Hmm.. Hintalapun kerkesin jo heittää roskiin mutta jotain 15-20 euron luokkaa tuo oli :)

   Poista
 2. Ei hitto että toi huivi näyttää ihanalta! Niin iso ja muhkea, just semmonen sen pitääki olla! Ei millää ohuilla riekaleilla tee mitään :D Täytyy käydä varmaan itekki tsekkaamassa toi huivi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan huippuu! Miekään en tykkää yhtään semmosista "asuste huiveista" pikku kaistaleista... Kunnon reuhka sen olla pittäää ;) Käy ihmeessä! Siitä oli muitakin värejä

   Poista
 3. Täällä kans yksi huivihullu :D♡ haluaisin erilaisia huiveja kaikissa maailman väreissä :D♡ tuo sinun huivisi on kyllä aivan ihana, niin muhkea! Täydellinen värikin vielä :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa meitä on jo monta :D <3 Mie kansss kunhan löytäisin vaan kriteerit kattavia... Kiitoksiii tykkään kans ihan hulluna! :)

   Poista
 4. Valtava huivit ovat parhaita! Ja mikä täydellinen väri sinun huivi on. :) Valitettavasti meillä ei on Monki täällä Vaasassa, mutta jos muistan oikein Gina Tricotilla on aika samanlainen väri kuin sinun. PS. Puhutko ruotsia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että löytyy samaa mieltä olevia!! Väriin tossa oikeestaan ihastuinkin :) Meilläkään ei valitettavasti oo Tampereella.. Minusta tuntuu että BikBokilla on kans saman tyylisiä!

   Ja puhun hieman. Melko kehnosti, ymmärrän enemmän kun puhun :)

   Poista
 5. Voi miten kiva blogi sulla onkaan! Huivisi näyttää ihanan isolta ja pehmeältä, sellaisen kun itsellenikin syksyksi löytäisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi kiitoos :) Hei, jos mahis on niin käy Monkilta kattoon tai tilaa nettikaupasta! Niitä löyty monessa eri värissä.

   Poista
 6. mäki rakastan ihan hullusti huiveja!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii anteeksi mie en oo hoksannu sun kommenttia! Ne on parhaitaa <3

   Poista
 7. Täällä ilmoittautuu myös yksi isojen, muhkeiden ja monikäyttöisten huivien rakastaja, todellinen huivihullu! :D Niissä on vaan sitä jotain ja aina on saatava joku uusi kiva sävy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa welcome to the club! :D Mulla kans vuodesta toiseen muhkee malli pysyy samana, mutta väri vaihtelee!

   Poista
 8. Beautiful outfit, really beautiful!
  Happy Sunday, Lali

  VastaaPoista