lauantai 6. syyskuuta 2014

FLUNSSAINEN SIENESTÄJÄ

Nyt se iski, syysflunssa. Oon aina kehunu mun mahottoman harvinaista sairastumista ja hyvää vastustuskykyä, nyt sekin pilvilinna romahtaa. Nokka on menny ihan tukkoon. Niiiskk. Snifff. Kuume mulla jostain syystä ei nouse juuri koskaan, onneksi.

Tällä hetkellä majaillaan siis Porissa. Lähdettiin matkaan eilen iltapäivästä ja eka ilta meniki ihan ollessa vaan. Tänään nukuttiin vähän liiankin pitkään ja aamupäivästä lähdettiin sienestään! Jee sain halaumani metsäretken :) Koitan nuhasta huolimatta painaa täysillä. En halua missata mitään kivaa puuhailua, kerrankin kun tänne saakka on tultiin.

"Päivän asu" koostuu lähinnä lainassa olevista tuulivaatteista ja kumisaappaista :D Ihanaa olla vähän rönttäkamppeissa sormet sammaleessa.


PS. Kiitos eilisistä toive- kommenteista! Sain muutaman hyvän idiksen joita alan toteutteleen pikku hiljaa. Nyt palaan isovanhempien pöytään, iltapäiväkahvit oottaa :) Menkäähän ihmiset tekin mettäreissulle jos pääsette!

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana tällainen erilainen postaus! Todella ihania kuvia oot kyllä ottanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie vähän aikaa mietin että jätänkö julkaisematta, mutta sitten aattelin että kiva se on nähdä muutakin kun asupostaus- höpötystä välillä :) Kiva että tykkäät!

      Poista