perjantai 26. syyskuuta 2014

HUNTUPIPO

PIPO MONKI // NEULE UFF // TAKKI H&M // HOUSUT SELECTED // KENGÄT H&M // LAUKKU H&M

Tämä huntupipo on odottanut hattuhyllyllä debyyttiään melkein kuukauden päivät. Mulla oli tarkoituksena tuunata itselleni samantyylinen ja tehdä siitä diy-postaus, mutta tätä en valitettavasti koskaan päässyt toteuttamaan. Ette arvaakkaan kuinka vaikeaa on löytää mustaa huntukangasta tästä maasta/ maailmasta! No onneksi Monki pelasti! 

Parasta tässä oli se kun sain positiivisena palautteena tänään koulussa pitämäni esitelmän päätteeksi lapun jossa luki: "Milla has a nice hat". Sen jälkeen lampsin hymy korvissa kotia kohti viikonlopun viettoon! :') 

PS. Mikäli olette sitä mieltä että LACK OF COLOUR- ansaitsee paikan Indiedays Blog Awardsien Inspiroivin muotiblogi- kategoriassa käykää antamassa äänenne nyt :) Kiitos etukäteen! Ihanaa viikonloppua kaikille!


10 kommenttia:

  1. Löysin blogisi ihan vasta ja pakko jäädä seurailemaan! Ihana tyyli, wou!

    Iida, Jadóredior

    VastaaPoista
  2. Ihana palaute :) Mä tänään petyin ku olin valmistellut esitelmäni ja opettaja lupas että saan sen tänään pitää, mut sit se vaan piti meille testin ja passitti kotiin. Mulla oli oikein pedagogisesti loppuun asti mietitty miten asiani esitän... :/ Mutta eipä se maailma kai siihen kaadu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikäää tyhmää :( No ainakin oot hyvin varautunut sitten kun saat sen esittää! :)

      Poista
  3. heei kerros, että miten oot saanu ton sun profiilikuvan juuri tuon kokoiseksi? entä miten se teksti sen yläpuolella siis sun nimi? Kerro mulle ku en tiiä! :D mulle tulee pikkukuvana vaan.. täytyy kyllä käydä äänestään sua! sun blogi on ihan paras mitä tiiän!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mie ittekki mietin pitkään miten saan niistä haluamani kokoiset :D Kikka on siinä että molemmat keltaiset "tekstilaatikot" ja profiilikuva on erillisiä kuva-gadgetteja! Muokkaa siis profiilikuva ja tekstit kuvina oikean kokoisiksi koneella(ittellä 230 pikseliä leveitä). Sen jälkeen lisää ne normaalisti minkä tahansa kuva-gadgetin tavoin haluamaasi järjestykseen :) Kuvan alapuolella oleva teksti on taas erillinen teksti-gadget. Get it?

      Kiitooos <3

      Poista
  4. Tosi pähee pipo!! :) Mitäköhän materiaalia se on? Mulla on ollut jo pitkään hakusessa tuommonen malli, mutta ketjuliikkeissä myytävät pipot on aina jotain huonolaatuista akryylia... tiedätkö, mistä voisi saada hienoja pipoja, jotka ovat 100% villaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitooos :) Tää on valitettavasti 100% akryyliä.. Oon nähny Selected femmellä villasekoitusta olevia pipoja ja toinen mistä vois löytyä on H&M miesten osasto! Talviasusteissa miehillä on yleensä laadukkaammat matskut ku naisilla, mikä on aivan epäreilua!

      Poista
  5. Onpa kyllä ihanan erikoinen pipo ♡ ihan huikea :) tuo sinun hymysi on kyllä oikea piristyslähde ♡ voin aina tulla kattelemaan tänne sun kuvia kun kaipaan piristystä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsiiit kiittiii :) <3 Minustaki tää on omalla tavallaan ihana! Voi sinuuuu ja kauniita sanojas - Kiitoos <3

      Poista