tiistai 14. lokakuuta 2014

MAXI LANTEILLA

TPAITA H&M // NEULETAKKI LINDEX // TAKKI H&M // HOUSUT SELECTED FEMME // KENGÄT H&M

Täällä kirjoittelee erittäin rentoutunut ja iloinen tyyppi, joka sai just levätä pari päivää Torniossa ilman arjen hössötyksiä ja herätyskellon ääneen heräämistä - Ah! Pari vuotta sitten tää ois ollu mulle kauhu tilanne olla vaan ja möllöttää toisen kainalossa, kolmas peräkkäinen OITB-jakso ruudussa jäätelöpaketti kourassa. Oon oppinu nauttimaan siitä että ajoittain saa olla vaan ja nauttia. Piste.

Oikeastaan ainoa viime päivien meno oli se kun käytiin kuvailemassa ohimennen Tonin kanssa ruuanhakureissulla Alatornion kirkolla. Teki mieli kokeilla jotain pientä ja uutta asua piristämään, joten heitin tutun ja turvallisen collegen sijaan maxineuleen lanteille!

Mitäs ootte mieltä?

Ps. Nyt pakkaamaan ja keula kohti Rovaniemeä!!

18 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta tuo maxineule lanteilla! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva asu, ihana piristys tuo neule! Seurailen aika paljon blogeja ja tykkään ihan hulluna että postaat melkein joka päivä, aina odottelen mitä uutta oot keksiny! :) Jatka samaan malliin, oot huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii huippua kuulla! Ihanaa postailla kun tietää että joku oottaa mitä tuleman pitää ;) Mie lupaan jatkaa! Ja hei, laita vaan idiksiä ja toiveita jos sulla on postauksien suhteen.

      Poista
  3. Välillä täytyykin rentoutua ja oikeasti vaan olla :)♡ mustakin on kiva kun postaat niin useasti :)♡ ja heii tuo maxineule on aivan ihana!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimein mieki tuon tajusin :) Mie kyllä koitan postata silleen että aina kun on aihetta nii kuvaa tulee! Haha ja viime aikoina juttua on kyllä riittänyt :D Tää neule on kyllä tämän syksyn ykkönen <3

      Poista
  4. Vauu toi neule sopii hyvin noin! Ja saat muuten niin hyviä kuvia itselaukasimella, selkeesti näät paljon vaivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kans ihan yllätyin kuinka kiva tommonen pitempikin versio oli solmittuna! Nää kuvat on itseasiassa Tonin käsialaa, viime postauksista turtleneck ja lautturi on itte kuvaamia :) Mutta iso kiitos, kyllä siihen aikaa välillä uppoaakin :3

      Poista
  5. Oletpa tyylikäs mimmi!! <3__<3

    VastaaPoista
  6. postaustoiveita ois mulla! :) tahtoisin nähä kuvien muodossa, että mitä yleensä syöt aamupalaksi ja lounaaksi sekä välipalaksi jne eli ihan vaikkapa kokonaisen päivän ruuat niin kuvina mielellään. Kuulla sinun lemppariruuista ja juomista. Videoita kuten kihartamien tekemisestä ja arki/bilemeikin teko. Vinkkejä hiustenlaittoon arkena/juhlana. Sitte ois kiva kuulla harrastuksista siis jos sellasia on :D Video tai kuvia teidän kodista ja sitte ois hauska nähdä sinun vaatehuoneen tai kaapin niin esittely, että minkälaisia vaatteita löytyy. Onko jtn sellasia luottovaatteita/asusteita ja sit sellasia joita käytät harvemmin. Huh ideoita riittäis vaikka kuinka! :D sulla on niiiin paras blogi <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiiiii nyt tuli kyllä idiksiä koko loppu vuodelle :D <3 Kiitos näistä!! Pyrin parhaani mukaan toteutteleen myös näitä teän vinkkailemia aiheita. Hiustenlaitto vinkkejä mulla olisi jo mielessä laittaa ja kunhan opettelen videoita tekeen niin saan tehtyä tutorial-videoita monista muistakin jutuista. Kuvia kodista on tulossa kans kunhan saadaan viime silaukset tehtyä! Eli toivomias juttuja on tulossa :)

      Poista
  7. Tä blogi on ihana. En tiedä miten aina päädyn avaamaan id'n kautta just kännykällä jollon en jaksa säätämään lukijajuttujen kanssa. Joku päivä mä vielä avaan tän koneella ja liityn ihan rekisteröityneeks lukijaks. Aktiivisesti oon kuitenkin seuraillu ja kerta toisensa jälkeen inspiroivimpia asuja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit kiitos! Hahaa, mie niin tiiän tuon että aina käy katteleen muttei saa vaan aikaseksi sitä seuraus-klikkausta! Some day.. Mutta siis huippua kuulla että oot pysyny matkassa ilmankin :)

      Poista
  8. Onpas kiva neuletakki, näyttää pehmeältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi kyllä on :) Siinä on vähän villaakin matkassa!

      Poista