tiistai 28. lokakuuta 2014

HKI

Helsinki on aina ollu mulle jännä paikka! Osaksi johtuu varmaan siitä että miltein koko elämäni Rovaniemellä asuneena se on aina ollu pitkän matkan päässä ja sinne matkustus on ollut kallista. Sinne ei oo ihan joka päivä päässy. Parhaimmillaan halvimmat äkkilähdöt saattaa pyöriä samoissa hinnoissa kun Rovaniemi-Helsinki lento! :D

Nyt kun siirrettiin leiri Tampereelle on tänne tulo niin helppoa ja halpaa - kiitos opiskelija-alennuksen. Ihan hassua ajatella että tarvittaessa voi käydä heittämässä päiväreissun ja päästä illaksi kotiin! :) Hahaa koittakaa kestää maalaismuijaa.

Syy tämän kertaiseen Helsingin visiittiin oli Indiedays Bloggers Inspiration Day, josta eilen teille postasin! Päällä oli seuraavanlaista.

 TPAITA 2HAND // HAME H&M // TAKKI H&M // PIPO MONKI // KENGÄT H&M // CLUTCH MARIMEKKO

4 kommenttia:

 1. Niin sinun tyylinen asu ♥ ihana hame ;)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tää kyllä tuntuki tosi omalta <3

   Poista
 2. Ihana ihana hame! :-)
  Haha ei hele, mulla aina samat fiilikset Helsingistä, vaikka sieltä oonkin lähtöisin ja syntyisin. Kuitenkin Sodankylässä nuoreksi kasvaneena on tottunut siihen, ettei kaikki oo aina ihan käden ulottuvilla. Helsingissä kun taas on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Kiva kuulla ette oo yksin näitten fiilisten kanssa :D Sepä se kun tieää millasta on matkustaa toiselle puolelle juttujen takia se alkaa muuttua ihmeen jännältä.

   Poista