sunnuntai 5. lokakuuta 2014

HAALARIEN HOUKUTUS

Tiedättekö sen fiiliksen kun saatte päähänne jonkun asian ja yhtäkkiä se on kaikkialla? Kuulet tai näet jotain kivaa jossain ja yhtäkkiä se tulee vastaan joka lehdessä, tv-ohjelmassa ja kadunkulmalla! Mulle kävi näin haalarien kanssa. 

Näin jossain blogissa super inspiroivan haalarilookin ja kuva jäi kummittelemaan takaraivoon. Yhtäkkiä aloin nähdä haalareita joka nettikaupassa ja streetstyle sivustolla! Sain mahottoman päähän pinttymän että tuommonen pitää saada - heti. Onneksi tällä kertaa ennen kauppaan juoksemista avasin oman vaatekaappin. Kaivoin esiin tämän Gina tricotin alennusmyynneistä muistaakseni viime syksynä (?) ostetun haalarin! JES! Halvalla päästiin taas. Voin vaan kuvitella sitä ostosmorkkista jos olisin kiikuttanut tunnin päästä samanlaisen eri yksityiskohdilla varustetun version kotiin..


HAALARI GINA TRICOT // BOMBER H&M // KENGÄT SKOPUNKTEN

Ps. Löytyykö ruudun toiselta puolelta haalarikansaa? ;)

10 kommenttia:

 1. oii ihana toi haalari ! mulla kans vaatekaapissa muhinu H&M haalariasu ja oon kauan jo miettiny millon sen päälle pukis :D mut hei hyvä idea laittaa se tommosen bomberin kans, en ole semmosta viel kerenny ees hoksata! taidanpas kaivaa kaapista oman haalarini ;) kiitos inspiksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! Nää haalarit on vähä semmosia kerran vuoteen päällä käyettäviä :D Ne ei loppujen lopuksi oo niin hirvene käytännöllisiä.. Jeee parasta, ole hyvä ;)

   Poista
 2. Nätti haalari ja ihanan syksyiset kuvat! Missä määrin ajattelet eettisiä/ekologisia asioita ostaessasi vaatteita? Tuo "Nää haalarit on vähä semmosia kerran vuoteen päällä käytettäviä :D Nei ei loppujen lopuksi oo niin hirvene käytännöllisiä" kuulostaa omaan korvaan vähän karulta - miksi ostaa vaatetta (ja kaiken huipuksi vielä jostain Gina Tricotista) jos sitä ei aio edes käyttää kunnolla? Tarkoituksenani ei ole olla ilkeä - haluan vaan yrittää ymmärtää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo tausta on oli niin huumaavan värinen että oli pakko päästä ottaa kuvia sen eteen! Ja hei, ymmärrän täysin mitä haet takaa ja hyvä että kysyt tämmösiä :) Nyt jälkeen päin oikeen hävettää tuo mun kommentti.. Siitä saa nyt kyllä ihan väärän kuvan mun ostokäyttäytymisestä! Pyrin tietoisesti enemmän ja enemmän ostamaan vaatetta nimenomaan tarpeeseen ja panostaa laatuun määrän sijasta. Inhoan nykyajan "kertakäyttökulttuuria", joka on valitettavan yleistä varsinkin vaatteiden osalta. Thank god meillä on kirppikset! Ostan parhaimmillaan puolet vaatteistani käytettyinä ja laitan aina omat vanhani kiertoon samalla tavalla. Näitä asioita en nuorempana osannut ottaa huomioon, mutta näin vahemmalla iällä vaatteiden alkuperä ja ekoloogisuus on alkanu kiinnostaa ja painamaan ostopäätöstä tehdessä.

   Monesti esim. tämän haalarin tapauksessa käyttöä hankaloittavat seikat paljastuu vasta myöhemmin käyttö vaiheessa. Tietoisesti epämieluisaa tai muuten turhaa vaatetta en haluaisi ostaa! Kiitos kun kommentoit asiasta, tää herätti mut miettimään sitä miten tuon asiat esille :)

   Poista
  2. Uu kiitos pitkästä ja perusteellisesta vastauksesta! Ja haluan tosiaan vie korostaa sitä, ettei tarkoituksenani ollut loukata kommentillani - kiva kun otit sen vastaan noin mutkattomalla tavalla! Olisi tosiaan kiva jos voisit kirjoittaa joskus vaikka kokonaisen postauksen siitä, miten otat eettiset ja ekologiset asiat huomioon pukeutumisessasi ja miten ajatusmaailmasi on vuosien varrella (mahdollisesti) muuttunut. Joo ja tausta on nimenomaan huumaavan värinen! Ihanaa syksyä sinulle!! :))

   Poista
  3. Ole hyvä ja kiitos ideasta! Samoin sulle :)

   Poista
 3. Vau aivan ihana haalari ja käy sulle tosi hyvin! :) ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi kiitos <3 Mieki tykkään, tulee jotenki yllättävän naisellinen olo tuo päällä :D

   Poista
 4. Onpa kyllä aivan ihana haalari ♡♡ harmi että tuo ei ollu uus, olisin nimittäin lähteny heti ginaan ;) hhha! Mä ostin kyllä kesällä kans tuollaisen koko haalarin mut taisin kerran vain kerätä käyttää :/ vois sopia neuletakinkin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii joo, luulen että kirppis on ainoa paikka mistä kyseistä yksilö voi enää bongailla :/ <3 Saman tyylisiä on ainakin Hennesillä tällä hetkellä. Mutta hei hyvä idea! Et sie uutta tarvikkaan ;)

   Poista