torstai 16. lokakuuta 2014

ROLLO BEIBE

Voi että! Voin kertoa että näin huippua fiilistä ei oo vähään aikaan ollukkaan! Kahvia on juotu ku viimestä päivää ja kuulumisia vaihdettu enemmän ku muistiin mahtuu. Vähän meinas ressi nousta hektistä ens viikkoa suunnitellessa, mutta siitäkin huolesta pääsi yli ystävälle avautumalla :) En oo muuten täällä kerennykkään mainostaakkaan että mie lähen ens viikon tiistaina 5 päivän reissulle Pietariin koulun puolesta - Iiiks!! Saa antaa vinkkejä kohteeseen liittyen!

Heti Rovaniemelle saavuttuani koukkasin Revontuleen työkavereita moikkaamaan ja talviasuste varustusta paikkomaan! Kuka pösilö jättää kaikki pipot ja tumput kotiin kun lähtee syyslomalle Napapiirille?? No meikä.

 NEULE 2HAND // HOUSUT H&M // TAKKI H&M // PIPO H&M // KENGÄT SKOPUNKTEN

Ps. Nyt lähden niiiiiin mummolaan!! Seuraavat pari päivää menee mannapuuroa vääntäessä ja puussaunaa lämmittäessä. Lisäksi meillä on äidin kanssa pieni diy-projekti mistä kerron lisää myöhemmin :)

10 kommenttia:

 1. Voi vitsi, onpa sulla ihana blogi! Ja oot lyhyessä ajassa onnistunut haalimaan paljon lukijoita, way to go! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää kiitooos :) Joo oon niin innoissaan ja otettu jokaisesta ihanasta tyypistä joka on minun matkaan läheny!

   Poista
 2. Voiettä kun olet kaunis!! ja ihana asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi kiitti :) Tää on ollu mun Rovaniemi-univormu viimeset pari päivää! Kaikki muut vaattet on liian kylmiä näille leveyspiireille..

   Poista
 3. Oot kyllä niin hurmaava! Tällasta insporoivaa ja lämminhenkistä blogia oon kaipaillu, onneks löysin tänne. :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinköö! Ei vitsit, aivan mahtava kuulla että tämä paikka auttaa nuiden kaipuuseeen :) Tervetullooo!

   Poista
 4. Iiiihana asu, tässä on kaikkea mikä miellyttää tällä hetkellä kovasti mun silmää! :) Mä tilasin joku aika sitten hennesiltä ton saman takin, se on aivan ihana<3 Jouduin vaan vaihtaan sen vielä pienempään kokoon kun hukuin kolmekutoseen :D Toivottavasti se pienin koko on sit sopiva, koska haluuuuun ton itelleni... :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voiiiii huippua! Tää asu on ollu mulla jo kahteen otteeseen päällä, mikä kertonee asun miellyttävyydestä jotain ;) Takki on paras ostos piiitkään aikaan <3 Ja joo mitoitus oli sen verran iso jo valmiiksi että kantsii ottaa reilusti se pienempi koko. Mulla on kans 34!

   Poista
 5. Iiiihana asu, tässä on kaikkea mikä miellyttää mua tällä hetkellä niin paljon !♥♥ yks uus lemppari asukokonaisuutesi! Lisäksi kyllä pakko taas sanoa että sun blogista on niin hyvän tuulinen. Huokuu oikeen sinun ihana energiasi! Palaan tänne aina yhtä mielissään ja lähdettyäni olen entistä paremmalla tuulella ja ennen kaikkea uusia ideoita täynnä! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkööö? Ihanaaa <3 Tää oli nyt niiiin päivän piristys/pelastus kommentti! Aivan parasta kuulla että etenkin positiivisen fiilikset kantautuu ruudun toiselle puolelle saakka :) Jee jeee kiitos tästä <3

   Poista