perjantai 17. lokakuuta 2014

KUVAAMISEN ILOSTA

Kauppayhtiö Valtakatu 24

Käytiin eilen lounastamassa perheen kesken :) Istuttiin pitkästä aikaa saman pöydän ääreen ja naatiskeltiin oikeen olan takaa! Kerrankin kamera oli matkassa muun kuin asukuvaamisen vuoksi, joten kuvia tuli räpsittyä pitkin päivää.

Kameraa ostaessa yksi kriteeri oli se, että sen tulisi olla tarpeeksi pieni ja ketterä jotta se kulkis helposti matkassa. Haluaisin harrastaa enemmän arjen ja jokapäiväisen elämän tilanteiden kuvailua, ettei kuvailu olisi aina vaan sitä ottamalla otettujen poseerauksien tallentamista. Haluaisin kuvata enemmän niitä pieniä, ihania ohikiitäviä hetkiä ja asioita joita voi lämmöllä muistella jälkeenpäin. Valokuvien kehittäminen ja kerääminen albumeihin on toinen suuri haaveeni jolle pitäis löytää aikaa tulevaisuudessa. Mulla jäi niiin hyvä fiilis tästä kuvailu kokeilusta että otan kyllä tavaksi! Varoituksen sana ystäville ja perheenjäsenille >:)

Ps. Vinkkinä kaikille Rovaniemeläisille ja sinne päin matkaaville matkaaville, käykää Pure Burgerissa syömässä! Heittämällä kaupungin parhaat burgerit.

4 kommenttia:

 1. Ihana nähdä tällaisia "arkisempiakin" kuvia... ♥ Vaikkakin ne "ottamalla otetut" poseerauksetkin on kyllä valloittavia! :) Otapa tavaksi vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki :) <3 Ihana kuulla että tuumit samalla lailla! Mie otan!

   Poista
 2. Kävin äänestämässä Indiedaysin blogawardseissa. Pakko tunnustaa että yksikään muotiblogi-kategoriassa ei ollut mulle tuttu. Jollain perusteella piti sit oma "suosikkini" valita joten niin kauhealta kuin se kuulostaakin valitsin naaman perusteella. En arponut sen mukaan kuka minusta oli kaunein vaan sen mukaan kuka h y m y i l i ! Eli sait mun äänen ;) Lisäpointseja rollolaisuudesta xD Taidan lukea sun juttuja vähän enemmänkin, ei pieni muotitietoisuus tee mulle yhtään pahaa xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, no mutta ihana kuulla että sain äänesi kuitenkin hymyn perusteella :D Se on kiva peruste! Kiitos! Ja Rollolaisuudesta on yllättävän monesti ollu hyötyä.. Ja lueskele ihmeessä pidemmälle kun tänne kerta eksyit :)

   Poista