maanantai 20. lokakuuta 2014

FASHION PATRIOTS

Hei nyt on kyllä jääny yks jännä juttu kertomatta!

Reilu kuukausi takaperin minuun otettiin yhteyttä MyStuff.sk (klik!) nimiseltä sivustolta. Kyseessä on sivusto joka kerää yhteen käyttäjien asukuvia inspiroivaksi yhteisöksi. Minua pyydettiin matkaan Fashion Patriots (klik!) nimiseen kampanjaan johon osallistui blogaajia ympäri maailmaa. Kukin meistä loi asun jonka tarkoituksena oli kuvastaa sekä omaa tyyliään että kotimaataan. Artikkeli julkaistiin viime maanantaina ja pääsette tsekkaamaan sen ylläolevista linkeistä! :)

Lähestyin Suomi-teemaa väreillä siluettien sijaan. Tässä on minun visioni suomalaisuutta kuvaavasta lookista:

MEKKO H&M // TAKKI LINDEX // KENGÄT SKOPUNKTEN

Kuten osa varmaan jo huomasikin sivu kirjoitettu Puolaksi, joten tässä käännös siitä mitä jutussa sanotaan:

The Land of a Thousand Lakes – Finland is known for its gorgeous environment. I took the inspiration for my look from the basic elements of Finnish nature. The blue lake as scenery, the sundown and sky as a backdrop and its colours repeated in the dress. I wanted to accessorize the dress with in style things: scrunchie, chunky heel sandals and a biker jacket to make it more me. It’s a classic Finnish colour combination worn my way.

Ps. Suomi mainittu, torilla tavataan!!! Välittyikö asusta yhtään Suomi-fiilis? :)

12 kommenttia:

 1. Upea asu kyllä! Ja onnittelut tällaisesta bongauksesta! :) Tiedätkö kun näin tän mekon sun blogissa kesällä, ihastuin siihen hulluna, mutta mikä pettymys olikaan kun löysin sen alesta ja se ei sopinutkaan mun vartalotyypille ei sitten yhtään... :/ Noh, aina ei voi voittaa! Tiedänpähän taas paremmin mikä itselle sopii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksii! :) Mullahan on tästä mekosta koko 40 tai 42 koska halusin tästä semmosen väljemmän istuvuuden! Eli kantsii koklata reilusti isompaa jos haluaa tämmösen istuvuuden.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vooii eläppä <3 Hei, vähän oli huipun näkönen teän miitti :) Mieli voisin joskus liittyä seuraan jos olisin joskus huudeilla!

   Poista
 3. Upea mekko ja sen kantaja <33!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis mekko sopii hienosti sulle:) välittyy kyllä suomi tunnelma asentoki on vähän niinku suomineidolla:) harmi ettei kuvaus sää ehkä parhaiten imarrellu suomea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tää on kyllä malliltaan just sellanen mistä tykkään :) Ei kiristä tai purista mutta on silti näyttävä! Sanoppa muuta, oispa vielä aurinko paistanu nii oltais saatu sininen taivas taustalle.

   Poista
 5. ehdottomasti onnistunein kuva tuolta sivustolta :) !
  hei ootko tampereella nyt hm extrana? vai lopetitko kokonaan kun rovaniemeltä lähdit? mikä on sun historia kyseisessä kaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kiitti! :)

   Joo oon ollu nyt muutaman kuukauden! Hennesillä on sen verran kiva olla töissä että oli pakko jatkaa firmassa tavalla tai toisella :) Alotin neljä vuotta sitten extrana josta olin kaks vuotta visupaikkarina ennen muuttoa!

   Poista