torstai 2. lokakuuta 2014

1 + 1 = 2

Oon sellanen ihminen joka sortuu usein ostamaan kaikkea niin epäkäytännöllistä.. Tämä pätee kaikkeen korkokengistä koristetyynyihin. Välistä tulee ahniskeltua liikaa korkoa kävelytaitoihin nähden tai tyynyjen määrä nousee niin suureksi ettei sohvan alkuperäistarkoitus: istuminen, enää onnistu. 

Samaan kategoriaan kuuluu kaikki pikkutakit/bleiserit joita naisellisuuden kaipuussa hankin tasaisin väliaijoin. Ongelma piilee siinä että pirulaiset ovat joko liian kuumia sisätilihin TAI kylmiä ulos. Hakiessani ongelmaan ratkaisua leikittelin kerrospukeutumisella. Kun kaksi liian kylmää sisävaatetta heittää päällekkäin saa juuri sopivan lämpimän syysvaatteen! Aika simppeliä, 1 + 1 = 2 ja kaks negatiivista tekee positiivisen. Tää on tätä meikän arjen soveltavaa matematiikkaa ;) 

Lisäksi asussa yhdistyy kivasti eri tekstuureja ja kuoseja, mutta jotenkin kivasti ne komppaa yhteen. Mitä ootte mieltä?

TOPPI H&M // BLEISERI H&M // PÖRRÖTAKKI H&M // FARKUT GINA TRICOT (2HAND) // KENGÄT H&M

Kävin eilen pitkästä aikaa kuvailemassa yksikseni. Oon viime aikoina saanut ruhtinaallisesti kuvausapua Tonilta! <3 Ajastimen kanssa kuvailu verrattuna kuvaajan kanssa heilumiseen on tosi erilaista. Yksin ollessa kuvakulmat ja visiot on vaikeampi toteuttaa kun avun kanssa. Yksin kuvaaminen on semmosta minä-aikaa itteni kanssa :)

PS. Kuvausaiheesta on tulossa toivepostaus ensiviikolla!

6 kommenttia:

 1. ah tuo pörröneule/takki ja kengät <333! Niin rakkautta!! Mä en ikinä onnistu kuvailemaan yksikseen :D niin vaikeeta säätämistä :D Sulla taas näyttää onnistuvan paremmin kuin hyvin ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooooss!! :) Yksikseen kuvailu on aina vähä semmosta haahuilua ja hakemista, mutta kun siihen "zoneen" pääsee sisälle niin se käyttää ku tanssi! ;)

   Poista
 2. Hitsit miten piristävä postaus haha. Ja ihana asu jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee mahtava kuulla että miellytti :D Kiitoksia!

   Poista
 3. Vooi mikä asu taas jälleen! Vitsi miten luova sie oikein ootkaan! Ideoita pulppuaa joka lähtöön :) Hei muuten, kerrohan vähän että käytkö ottaan asukuvia jossain syrjäisimmillä paikoilla vai tykkäätkö kuvailla ihmisvilinän keskellä? häiritseekö sinua jos ihmiset katsoo, kun sinusta otetaan tai otat kuvia? mulla itelä häirittee enkä tiiä miten pääsisin pois siitä tavasta! :D hävettääks sinun poikaystävällä kuvata sinua yleisillä paikoilla vai tykkääkö hänkin kuvailusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sie, kiitos :) Yleensä yksin kuvaillessa hakeudun syrjäisempiin hiljaisiin paikkoihin hämmennystä ja ohikulkijoita välttäen.. Mutta sillon kun kuvataan yhdessä kuvaillaan vähän siellä missä sattuu keskustasta kotikulmille! Tarkoituksella ei kuitenkaan hakeuduta suoraan ihmisvilinään. Aluksi häpeilin kuvaamista ihmisten edessä mutta nykyään en enää välitä, turhaa ressiä ;) Pittää vaan uskaltaa! Toni tykkää kuvailusta ja paranee siinä koko ajan :) Eikä se enää siitä nolostu.

   Poista