sunnuntai 19. lokakuuta 2014

NIIN KASARI

TAKKI 2HAND // LAKKI GINA TRICOT // FARKUT H&M // KENGÄT H&M // CLUTCH MARIMEKKO

"Niiin kasari!!" Tää on yleensä se mitä äiti sanoo kun esittelen uusinta kirppislöytöäni. Niillä jotka ovat kertaalleen eläneet läpi menneiden vuosikymmenien muotivillitykset, tekee pahaa kattoa sivusta kun me sorrutaan samoihin juttuihin :D Näihin villityksiin kuuluu isot hartialinjat, neon värit, happopestyt farkut, mom-farkut, hiusdonitsit, legginssit yms.. Fakta on se että muoti kiertää. Uuden trendin alkuvaiheessa on porukoilla aina ongelmia sulattaa sitä, mitä nuorison päässä liikkuu..

Kyseinen takki oli poikkeus sääntöön! Arvelin että takin oversized mitoitus ja vaalea väritys saisivat äidin karvat pystyyn, mutta yllätyksekseni sainkin peukut pystyyn. Matsku oli puhdasta villaa ja niskassa luki: Made in Finland. Mikään ei oo ihanampa kun löytää jotain oikeasti vanhaa, retroa tai vintagea joka istuu saumattomasti ajan henkeen ja omaan tyyliin.

Onko kukaan muu saanut samantyylistä huokailua vanhemmiltaan jostain mikä on ollu niiin kasaria ettei katsoa saata? Tai mikä muuten vaan tuo menneiden vuosikymmenien kauhut mieleen? :D


Ps. Indiedays julkaisi pari päivää sitten Awardsien äänetystilanteen ja viiden parhaan joukossa ollaan!!! APUA mahtavaa kiitos <3 Nyt kaikki mattimyöhäiset ääntä antamaan niin otetaan voitto porukalla kotiin ;) Äänestykseen täältä (klik!)

2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä ihanan muhkea ja lämpimän näkönen takki ♡ tosi tyylikäs! Ja vauu 5 parhaan joukossa! Mahtavaa ♡ sua oonkin äänestänyt ja ehdottomasti toivon sun voittavan! Pidän paukut pystyssä. Jännätään yhdessä ;D♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksiii, eikö ookki!😊 Ihana kuulla kiitos❤ Jännätään todellaki!!❤

      Poista