tiistai 7. lokakuuta 2014

LAUTTURI

COLLEGE 2HAND // MEKKO H&M // KENGÄT H&M // CLUTCH BIKBOK

Tässä on eilisen postauksen kuvaussession tulosta! Toni lähti alun avustamisen jälkeen töihin ja jäin kuvailemaan asukuvat. Kerrospukeutumis-teema jatkuu ja tällä kertaa halusin saada kesän mekot käyttöön. Heittämällä collegen tai neuleen mekon siihen päälle jää helma hameeksi! Kalman kalvakat kintut vilkkuvat paljaana viimeisiä kertoja tälle vuodelle. Tällä viikolla pitää a) lähteä sukkahousu kaupoille b) ostaa itseruskettavaa niille tai c) tyytyä pelkkiin kaksilahkeisiin alaosiin.

En tiedä oonko kattonu liikaa Vain elämää vai mikä on, mutta kuvia muokkaillessa en saanu PMMP:n lautturia pois mielestä. Tai sitten se vaan johtuu siitä että kuvauspaikkana oli, no, laituri.

Ps. Kiitos ihanan aktiivisesta kommentoinnista viime postaukseen! Oli huippua kuulla teidän omia kokemuksia ja kommenverkkejä kuvailuun liittyen :)

11 kommenttia:

  1. Arvaa vaan kuinka paljon kiinnitin nyt huomiota sun käsiis ku olin lukenu ton viime postauksen :D Mut hyvin sä kyl osaat sen puhelimen piilottaa ja hienoja kuvia saat aikaan! En oo ees aiemmin huomannu et kuvaat itselaukaisimella ennen ku kirjotit ton edellisen postauksen :) Harmi vaan ku itellä on vaan canoneita, joihin ei (ilmeisesti?) saa vastaavanlaista sovellusta. Tai pitäs vissiin vähän tarkemmin kattoo, ku en ollu ees tietonen semmosesta sovelluksesta puhelimeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mie mietinki että tuleekohan näihin kommenttia tähän liittyen :D Kiitos -Harjoitus tekee mestarin! Tuo on kiva kuulla, koska kamalinta ois jos se näkyis kuvista huonolla tavalla. Hei tsekkaappa tuo alla oleva anonyymi kommentti, sieltä tuli mullekkin aivan uutta tietoa asiaan liittyen! :)

      Poista
  2. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.ic.eos.eosremote
    https://itunes.apple.com/us/app/eos-remote/id565839396?mt=8

    Siinä olis Tiinalle Canon EOS sarjan kameroiden ohjausohjelma androidille ja iphonelle. Toki riippuu tukeeko sinun kamera tätä toimintoa. Elikkä jos löytyy wifi toiminto nii pitäis ohjelman pelata

    ps. Milla jee jatka blogia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kiitos tiedosta :) Tämä autto varmaan monia!

      Mie jatkan!!

      Poista
    2. Oi! Suuret kiitokset! :) Ihana ku joku raaski auttaa/kertoa. Harmi vain ettei kummastakaan kamerastani löytynyt wifi-toimintoa :/

      Poista
  3. Hyvin jemmaat kyl sen käden! Ja mä en osais enää täällä flunssa-aaltoihin järjestään joutuvana kuvitellakaan että liikkuisin ilman sukkiksia! Kävin tänään hakemassa uudet 100DEN sukkikset taas seuraavaks ehkä kolmeksi kuuksi ennen kuin ne on taas joka saumasta rikki :D pitäis ehkä ostaa kahdet kerrallaan...? Tää neile+kesämekko on ollut mulla käytössä jo vuosia, niin näppärää muuttaa kesävaatteet muinakin vuodenaikoina käyttökelposiksi! Huomenna vois uhkarohkeasti oottaa kukkamekon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheee niin teen ;) Lapin tyttö kestää paljailla jalloilla vähä pitenmpään kun muut! Tää kombo on kyllä on sen verran kätsy että uskon että mullaki tulee vielä pitkälle tulevaisuuteen käytettyä. Oi, kuulostaa kivalta!!

      Poista
  4. Hienoja kuvia saat kyllä aikaa <3 Olet vaan niin sievä, ettei epäonnistuneita otoksia voi kyllä tullakkaan<3 Jatka samaan malliin! <3 hali :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoooos!! <3 Höpö höpööö, samat sanat sulle kaunokainen :) <3 Mie jatkan - halii!!

      Poista
  5. nykyisin en jaksa yhtään lukea blogeja, koska koulu vie liikaa aikaa ja muutenkaan tää homma ei enää inspiroi mua samalla tavalla ku ennen..mutta sun blogia on aivan pakko lukea <3 oot ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullu saman monen muunkin suusta. Siksipä olen äärimäisen otettu että siitä huolimatta jaksat keikkua minun matkassa ja ilahduttaa kommenteilla :) Sie oot <3

      Poista