keskiviikko 8. lokakuuta 2014

KOUKUSSA

 PAITAPUSERO 2HAND // TAKKI LINDEX // LIIVI H&M // HOUSUT H&M // KENGÄT SKOPUNKTEN // CLUTCH MARIMEKKO

Hahaa, voi ei nyt taisin kyllä heittää vähän liian pahaenteisen otsikon ilmoille :D Väärinkäsityksiä välttääkseni kerron heti alkuun tämän addiktion keskiössä on videopalvelu nimeltä: Netflix. Me otettiin Tonin kanssa testiin se kuuluisa ilmainen kokeilukuukausi. 

Väliaikaraportti: Koukussa ollaan.

Meillä ei ole katsottu tv:tä yli kuukauteen, kiitos toimettomana makaavan väärään talous-tyyppiin tarkoitetun digiboksin. Tästä syystä kaikki mikä ruudussa liikkuu vaikuttaa kahta kiehtovammalta! Plus mainosten puuttuminen on ihan parhautta. Koulusta kotiin saapumisesta silmien ummistamiseen illalla, joku ohjelma/elokuva pyörii non-stoppina taustalla. 

Oon löytäny Gossip Girlin uudelleen, Pretty Little Liars on yllättävän hauskaa hömppää ja mustana lampaana lempparien joukkoon on noussut(perus meikä, 2 vuotta tv-sarjatrendeistä myöhässä) Sons of Anarchy! Otan vinkkejä vastaan muista katsomisen arvoisista sarjoista! En tiiä onko tää nyt vähän kun heittäis bensaa liekkeihin.. No, antaa palaa >:)

PS. Hoi kaikille Rollolaisille! Mie oon tulossa kotikonnuille syysloman viettoon, eli ollaanpa yhteyksissä ja törmäillään :)

26 kommenttia:

  1. Kannattaa katsoa Suits, me katsottiin poikaystävän kanssa ihan hetkessä kaksi ekaa kautta.. Hyvin koukuttava!

    Ihana tämä asu, karvaliivi ja nahkaiset housut sopii täydellisesti yhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, joku muukin kehu sitä mulle! Viimestään nyt pitää testata :)

      Kiitos! En oikeen ees ossaa käyttää tuota liiviä ilman takkia, ne kuuluu yhteen!

      Poista
  2. Beautiful look - you look so cute. :)
    Happy Wednesday, Lali

    VastaaPoista
  3. Jei mulla on toi sama karvaliivi, ja se on aivan lemppari! Lämmittää yllättävän paljon talvella villakangastakin päällä. :) Meillä on HBO Nordic ( tai itseasiassa myös Netflix mutta hbo on mun lemppari) ja sieltä Game of thronesia katsottuamme mun poikaystävä on päätynyt kutsumaan mun karvaliivi-lookia Peeta Snowksi erään John Snow -roolihahmon takia. En tiiä ootko katellu kyseistä sarjaa, mutta siellä tosiaan pohjoisessa hillutaan kunnon turkisviitat päällä haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihan huippu! Niin helppo heittää just kylmillä säillä takin päälle. Voi kuule olenko - Game of Thrones on paras!! <3 Hahaa ei hele, tää kyllä näyttää ihan siltä että ois liittyny Night's Watchiin :D Arvaa vaan tuleeko mulla John Snow mieleen tästä lähtien joka kerta ku vedän tän päälle?

      Poista
  4. Ite oon koukuttunut niihin netflixin dokumenttielokuviin :D Esim. tappavasta miekkavalaasta kertova oli tosi mielenkiintoinen! ;) Siis jos tykkää dokumenteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö! Toni on kattonu niitä ja tykkää ihan hulluna :) Pitääpä ens kerralla istahtaa sen viekkuun kattoon. Kiitti vinkistä!

      Poista
  5. Eikä miten ihana karvaliivi, mä koukutuin nyt siihen!
    Netflixistä tulee kyllä katsottua just sellaista hömppää, haha! Ärsyttävää, ettei siellä ole esim The O.C. tai Sex and the city -tuottareita! Ootko muuten tietoinen siitä, että netin kautta voi katsoa American Netflixistä paljon enemmän sarjoja ja leffoja, kuin mitä Suomen versio tarjoaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos! Tampereen myymälässä löytyy näitä vielä vaikka millä mitalla alesta :) Sanoppa muuta! Ois huippua jos niitäki löytyis.. Enkä muuten tiennyt! Kiitos vinkistä, pitää heti tänään testata!!

      Poista
  6. Suits! Mäkin oon muuten koukussa – sun blogiin! Ja näin rasittavasti kommentoin jok'ikinen päivä :D (Kyllä mä jossain vaiheessa rauhoitun...) Onko nuo Divided Blackin housut? Mulla kyllä olis olemassa yhdet Primarkista, mutta niistä tuli nappi kankaasta läpi heti ensalkuun, enkä oo päässy käyttään, pitäis kai vaan korjauttaa kun niihin vois jopa mahtua. Oon muuten imenyt asu-inspistä täältä jo 2 päivää putkeen: eilen haalari ja mustat nilkkurit & tänään kukkamekko ja villapaita! Tyylillisesti aavistuksen toisenlaista toki, mutta sama idea :P Pitää alkaa tekemään jtn copy cat –postaussarjaa ilmeisesti oman blogiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suits! Se nyt on tullu nii monta kertaa että pakko kattoo. Hahaa kommentointi ei haittaa, päin vastoin ihana kuulla ajatuksia postauksiin liittyen! :) Housut on everydayn. Copy catteile vaan jos siltä tuntuu!

      Poista
  7. Breaking Bad on ihan ykkönen! Samoin skins - liekeissä toimii jos teinejä jaksaa kattoo, ei oo liian kaunisteltu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoin ekan jakson ja se oli aika raaka mutta hyvä! Oon aika nössö.. :D Onko se yhtä raisu kun pidemmälle kautta mennään? Skins on mun nuoruusvuosien lemppari! Kiitos vinkeistä :)

      Poista
  8. Mä taidan olla ihan koukussa tohon sun päällä kuvissa olevaan karva-asiaan ;D Suosittelen Netflixistä Breaking Badia (ne ekat jaksot ei oo niin hyviä, sarja paranee kun jaksoja katsoo pitemmälle) ja Orange is the new black -sarjaa. Tohon jälkimmäiseen koukutuin niin pahasti, että muutaman päivän ajan hengitinkin vaan OITNB:tä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa paras <3 :D Kuule moisen karva-hommelin löytää Hennesin alesta! Tuossa ylempänä jo sanoinkin että ainakin Tampereen myymälässä näitä on vaikka millä mitalla jäljellä. Mie oon samaan tyyliin viettänu tuon GG:n parissa... Kiitos vinkeistä!!

      Poista
  9. Kannattaa katsoa Ensisilmäyksellä eli How I Met Your Mother! Hyvin Frendien tyyppinen sarja itse tykkään siitä kovasti! Myös Dexter toimii todella hyvin! Muutamista ensimmäisistä jaksoista saattaa olla vähän silleen "mitä hittoa" fiiliksellä, mutta kun sarjaa katsoo muutaman jakson on jo koukussa! Dexter tosin on aika raaka, mutta silti niiiin hyvä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIMYM:iä ollaan tuijotettu Tonin kanssa vaikka millä mitalla :) Se on kyllä semmosta huoletonta hauskaa katottavaa! Oiiiihh, jos se on kovin raaka nii luulen etten uskalla kattoo :D Kiitos ku vinkkailit!

      Poista
  10. Vautsi! Ihan mieletön asukokonaisuus:)<3

    VastaaPoista
  11. Suitsin ykköskausi oli huikee! Orange is the new black myös aika koukuttava:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on nyt sen verran hypetetty täällä että ihan pakko kokeilla!!! :) Kiitos!

      Poista
  12. Breaking Bad ja The Walking Dead! Walking Dead on kyllä aika raaka välillä, mutta niiiiiiin koukuttava :--D ja jos etsit hyvää komediahömppää niin kannattaa koittaa sellasia kun New Girl ja Raising Hope :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ojjoi ihanaa hömppää! Pitää tsekata noi ;) Kiitos!

      Poista
  13. Ite vasta alotin breaking badin kattomisen - ei nappaa. Ja tänään lopetin orange is the new blackin kakkostuottarin ja pakko kertoa, että siitä se toinen tuottari on siis niiin paljon parempi ku ykkönen!! Netflix on kyllä päivien pelastus :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netflix todellaki on!! Meillä on ehkä pakko jatkaa sitä tilausta :D No mulla kans oli vähä samat fiilikset ku katoin breaking badin ekan jakson..

      Poista