sunnuntai 26. lokakuuta 2014

I'M BACK!!

Hei kaikki ihanaiset!! Mulla ei ollut alkuukaan tarkoitus piettää näin pitkää taukoa, mutta netin puuttuminen teki postailusta mahdotonta. Kuten osa varmaan Instagramista huomasikin olin reissun päällä Pietarissa! Olin valmistautunut siihen että hotellin wifi-yhteys takaa blogin päivittämisen, mutta Venäjän verkkoyhteydet eivät tehneet yhteistyötä laitteitteni kanssa sitten ollenkaan :D

Mutta voin kertoa, että nyt tekee mieli postailla kahta kauheammin ja laittaa matskua reissusta että viime päivien tapahtumista! Ollaan vielä tämä päivä Helsingissä ja kohta hypätään Tonin kanssa junaan kotia kohti. 

Tässä asukuvat tiistailta jotka piti julkaista jo samaisena iltana laivalta..

NEULE H&M // MEKKO MONKI // TAKKI H&M // KELLO DANIEL WELLINGTON // LAUKKU BERSHKA

 Ihanaa olla täällä taas - Oliko ikävä? ;)


16 kommenttia:

  1. No oli ikävä ; D♥ innolla odotan että kuulen reissusta :) tuo keltainen laukku on kyllä ihana väripilkku ♥ ja muutenkin todella tyylikäs asu :) mä oo kans hurahtanu nyt keltaiseen :D vasta julkaisinkin melkoisen keltapainotteiset asukuvat :D (muistan sunkin pitävän keltaisesta paljon.) iloinen hymysi kruunaa kuitenkin kaiken ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee ihana sieee! <3 :D Laitan kuvia ku kerkeen käsitellä ne. No äläpä tää on ihan huippu asujen piristäjä ja oikein muistit keltainen on mun lemppari väri :3 Pitääpä käyä tsekkaamassa se sun asu!!

      Poista
  2. Bongasin ton neuleen aiksemmin siun instagramista ja oli heti pakko päästä sovittamaan! Ei valitettavasti näyttänyt miun päällä yhtä hyvältä. Sopii sulle kuitenkin niin kivasti! Ihana olet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinköö! Ojjoi no mutta löytä varmana jonku muun sulle sopivan alta aika yksikön ;) Mikä nyt sulle ei sopis!! Oli ihana nähä <3

      Poista
  3. Ihana tuo neule!! <3 Ja ei ressiä, vaikka välillä tulis postaustaukoa, kyllä me ootellaan! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia mieki tykkään! Hahaa, ihana kuulla :) <3 Oot huippu!

      Poista
  4. Ihana asu ja ihastuin kyllä täysin tohon laukkuun! Noissa kuvissa sulla on hiukset kivasti ja toivoisin joskus sulta postausta hiustyylistä :) varsinkin tutorial juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos! Ei muutaku saman tyylistä metsästämään ;) Mie oon suunnitellu hiusjuttuja! Haluaisin tehä videoita mutta sitä ennen pitäis opetella niiden teko.. Lupaan toteuttaa kun siihen pystyn! :)

      Poista
  5. NO herranjestas sentään oli, piti käydä itse sivulla tarkistaan kun ei Bloglovin' feediin pomppaillu mitään että ootko vieläkin tosiaan ilman nettiä!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa tänään loppu nettilakko :D Luppaan että lähipäivinä alkaa taas feedeissä pyörimään meikäläisen postaukset!

      Poista
  6. Noni, nyt tuli luettua sun blogi kokonaan läpi. ;-) Ihana sinä. ♥ Oli kiva vähän jutskailla sun kanssa eilen, kiitti siitä. Olit tosi symppis tyttö ja ihana! Oliks teillä kiva gaalailta? :) Harmittaa vieläkin etten päässyt osallistumaan. Toivottavasti törmäillään taas pian! ja ens gaalassa voidaan juhlia sun voittoa, eiks je? ;-)

    ♥: Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii oot huippu :) <3 Kuule kiitos ja samat sanat itelles, oli huippua rupatella! Gaalassa oli kivaa, paljon porukkaa ja hyvät tarjoilut! Toivottavasti sulla oli kivaa siellä firman riennoissa :) Ei sitä tiiä mitä vuosi tuo tullessaan, ties vaikka juhlitaan sinnuu ;) Ens kerralla hengaillaan ja ajan kanssa!

      Poista
  7. Sinua kyllä pukee asu kuin asu! :)

    VastaaPoista