maanantai 2. maaliskuuta 2015

VILLIT KUVIOT

 TAKKI MONKI / PUSERO H&M / FARKUT H&M / HUIVI GINA TRICOT / KENGÄT H&M / LAUKKU LINDEX

Kuvat/ Susanna Plane

Mitä kuvauslokaatioihin tulee, tykkään vaihdella taustaa niin usein kun mahdollista! Aina se ei ole mahdollista ja sillon kameran kanssa kömmitään tuttuun ja turvalliseen parkkihalliin tai törrötetään perinteistä naapuritalon seinää vasten. Tällä kertaa päästiin vähä villimpiin kuvioihin >:D Asennettta huutavat graffittiseinät kutsu meitä puoleensa ja päädyttiin räpsimään meidän molempien asut samassa paikassa.

Asu on jollain tapaa mun henkilökohtainen lemppari vähään aikaan! En tiiä onko se uusien mom-farkkujen ansiota vai onko juju siinä, kuinka kivasti naisellista ja rentoa meininkiä sekasin. Nyt ku oikeen aloin pohtimaan, nii enkä se on se, ettei mulla oo juurikaan mustaa päällä! Heti tulee paljon raikkaampi fiilis kun tummaa on vaan asusteissa. Lisäksi, oon oottanu ku kuuta nousevaa että koska Monkin kamelin värisellä trenssillä tarkenee, ja nyt sillä viimein tekee!

Hahaa, kauheen syvällistä pohdintaa :D No oli mikä oli, tai olkoot vaikka kaikki, meikä tykkää!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

15 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo Monkin takki!! Just hyvän sävyinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans!! Tää on se mun "kamelitakki" mutta harmi vaan että se on aika ohut, oon oottanu ku kuuta nuosevaa näitä kevätsäitä että pääsen viimein peittään sitä :)

      Poista
  2. Nää sun kuvat on niin laadukkaita etten kestä!!!! <33 vitsit määki haluan tuon kameran :))!! Upea asu myös, tuo takki <3 nousi munkin lemppariksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi voi voiiiii kiitos!! <3 Kuule neiti, sulla on aivan älyttömän hyvä kamera kans! Kaikki sun kuvat on aina niin valosia ku kauniin sävysiä :) Kiitos!

      Poista
  3. Ihana takki! Ja on kyllä hyviä kuvia - tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Oon kyllä tykästyny tähän melkosesti kans!

      Poista
  4. Upeita kuvia! Tosi raikas, keväinen asu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksiii :) Musta kans tää oli tosi freshhi asu!

      Poista
  5. Niin hauskaa huomata kuvien taustalta paikka, jossa ite just alle viikko sitten käveli. Vielä kun aika vieraasta kaupungistakin on kyse! :D Juuri itseasiassa silloin mietin, että tässäpä olisi hyvä kuvauspaikka. Kiva nähdä se nyt sitten hyödynnettynä! Ja erittäin onnistuneita kuvia ootte taas saanu aikaan! :--) Asukin on ihanan keväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, niiinkööö? :D Hassua, pieni maailma. Mutta näin se kato menee ku blogaajana automaattisesti kattelee paikkoja "sillä silmällä" ja bongailee hyviä kuvauspaikkoja. Kiitokset :)

      Poista
  6. Aivan ihana tuo viimeinen kuva! Jotenkin vaan niin rento ja aito :) Ja tiiätkö, sää näytät todella fiksulta ja sivistyneeltä - ihan vaan niinku ulkonäön tuoma mielikuva! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaww kiitos :) On kyllä huippua ittekki huomata, kuinka sitä pikku hiljaa oppii olemaan kameran edessä rennommin, ettei mee ihan yliposettamiseksi. Hahaa, nyt tiiän miten olla ens kerralla kun haluan tehdä älykkään vaikutelman!! :D

      Poista
  7. Ihan tosi kiva asu ja ihania kuvia! <3 sun kuvia katellessa tulee sellanen olo et pukeudunpa ite tooooooooooosi tylsästi, sun asut on niin kauniita!

    ps. sait uuden lukijan :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooooooi kiitos :) <3 Tuli ihan sika hyvä mieli tästä!! Ihana kuulla että innostuis, tervetuloa matkaan vaan!

      Ps. Kävin tsekkaan sun blogia ja asuja, ne oli kyllä niiiiiiin tylsästä kaukana!

      Poista
    2. Oi miten kiva kuulla et kävit vastavierailulla! <3 ja kiitos paljon heh :')

      Poista