maanantai 9. maaliskuuta 2015

YLIJÄÄNEET KUVAT

Jälleen on koittanut aika tyhjäillä kansioihin jääneitä (mutta siitä huolimatta erittäin julkaisukelpoisia) otoksia ylijääneet kuvat-postauksen merkeissä!! Pidempään matkassa olleille tuttu juttu ja toivottavasti uudemmatkin tyypit tykkää ;) Aiemmat postaukset löytyy täältä ja täältä. Perinteisesti mulla on teille taas melkonen kuvapläjäs tiedossa.

Mahtista maanantaita kaikille!!


Löytyykö asuista lemppareita? :)

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

12 kommenttia:

 1. Nää on kaikki niin kivoja, mutta ehkä omaksi lemppariksi nousee tuo, jossa on musta huivi, musta takki, valkoinen neule ja tuo valkoiset tennarit. Se on jotenkin erilainen kuin muut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinköööö! Oon jotenki yllättyny, thääänks :)

   Poista
 2. Mun lemppareiksi nousi valkoiset farkut ja keltainen neule sekä tokavika kuva! :) Tuolla ulkona ihanasti paistavalla arella on ehkä osuutta asiaan et keväisimmät oli kivoimmat, vaikka oikein hyviä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, uskon että keväisellä säällä on osuutta asiaaan ;) Kiitos!

   Poista
 3. Ei näistä osaa kyllä valita ees parasta! Kaikki tosi näyttäviä ja omaperäisiä <3 tykkäään x10000 !!! Sun kuvat on aina aivan häikäisevän laadukkaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiinkööö! :D Voooii kiitoos <3 Nää on oikeestaan kaikki otettu nyt "uudella kameralla" nii voipii johtua siitäkin!

   Poista
 4. mun on kyllä nyt vihdoin tulla pakko mainitsemaan, että näytät aivan salkkareiden Eevalta haha! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hele, piti käyä googlettamassa että kuka hiton Eevan ku oon niiin nolo ja out kaikista tämmösistä asioista :D Mutta kiitti hei, nätti muija se oli ;)

   Poista
 5. Toi vika on supermagee!!!

  VastaaPoista
 6. Aivan superihania kuvia kaikki! Pakko myös päästä sanomaan, että siitä lähtien kun löysin sun Instagramin ja sitä kautta blogin oon ollu uskollinen seuraaja: ihanaa, ihanaa blogia kirjoittelet! Hassua ehkä sanoa näin, mutta sulla on jotenkin älyttömän valoisat ja kauniit kasvot, jotenkin ilahduttaa nähdä niin luonnollisia ja hymyileviä kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitooos :) Ei vitsit, aivan ihana kuulla! Toi on ihan parasta mitä voi kuulla/ toivoa!! Aina ei kuvailemaan mennessä hymyilytä, mutta ku homma alkaa nii jostaki se ilo hommaa kohtaan aina pulppuaaa :D Kiitos kommentista!

   Poista