maanantai 30. maaliskuuta 2015

UUSIA KUVAKULMIA

TAKKI 2HAND / PAITA H&M / HOUSUT PIECES / AURINKOLASIT KOMONO *saatu / KENGÄT H&M
/ REPPU DIY

Kuvat Jenni / New Life

Ja taas se kuvaajakamuseni ylitti ittensä!! Kuvailtiin ihan älyttömän haastavissa olosuhteissa: tuuli niin että tukka meinas lähteä päästä. Löydettiin sitten onneksi suojaisa sisäpiha ja päästiin hoitaan homma rauhassa. Kokeiltiin vähä erilaisia kuvakulmia kun normaalisti ja voi hitto mie tykkään! Aluksi mietitytti että mitähän tästä tulee kun kuvattiin sammakkoperspektiivistä. Näin vaan mielessäni kauhukuvan semmosesta vahingossa otetusta kaksari selfiestä joita ajoittain puhelimeen tallentuu :D Mutta toi vimppa kuva todistakoon että alhaaltakin päin saa kivoja kuvia!!

Luulen että nää alkaa olla viimeisiä karvatakki-kelejä mitä tälle keväälle on. Oli ihanaa pukea takki rennommin ja kevyemmin ilman kaulahuiveja ja alle kerrostettuja neuleita. Pitkän talven jälkeen on aina yhtä outoa heittää pelkän t-paidan päälle takki. Diy-reppu pääsi testaukseen ja toimi käytössä loistavasti!

Ps. Mööö!! Olin eilen tosi pettyny ku meillä ei käyny yhtään virpojaaa! Kävikö teillä? En tiiä onko mulla joku pelottava C-rapun muija-maine, ku viime vuonnakaan en saanu pikkunoitia oven taa :D

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

13 kommenttia:

 1. Tosi ihana asu! :) Eikä kuvista todellakaan näy, että olisi otettu jotenkin vaikeissa olosuhteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee!! Se on aina pieni saavutus jos kuvien takana ollut taistelu ei lopputuloksessa näy :D Kiitooos!

   Poista
 2. Meillä kävi vaikka kuinka monta, mutta voi mööö mä olin vaan töissä enkä nähnyt vilaustakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANA asu! Oon katsellut sun asukuvia tuolta indiedaysin kautta ja tykästynyt niihin niin paljon, että nyt on pakko liittyä lukijaksi ja alkaa tutkailemaan sun blogia vähän paremmin :) Sulla on tosi ihana ulkoasu tässä blogissa!

   Poista
  2. Voiii eiii Ansku, eli siekään et päässy pikkunoitia näkemään? :D Hitsi, mie oisin niin toivonu että pääsisin jonku virvottavaksi..

   Poista
  3. Ja ihanaa KIITOS Jenna :) Niiin huippua kuulla että sain sut viimein viralliseksi lukijaksi, tervetuloooo jengiiin!! ;)

   Poista
 3. Oo toi on super ihana asu ja kuvat myös <3 Ja kyllä mun mielestä vaan tiukat mustat farkut on ne kaikista kivoimmat ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oiiii, kiitoos! <3 Perus mustat pillit on kyllä must-havit, liehuvien lahkeiden lumosta huolimatta en vois luopua niistä kokonaan koskaan! :D

   Poista
 4. Toi on ihan parasta kun saa heittää takin t-paidan päälle ilman mitään ylimääräistä välineuletta. :D Ja nää kuvat on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii onnn!! Tulee jotenki niin kevyt ja vaivaton olo ku ei tarvi pukeutua niin paksusti! Kiitoos :3

   Poista
 5. Toi sun diy-reppu on kyllä tosi siisti! Yks virpoja kävi ja meidän Mai kävi itekkin ja tuli kyllä aikamoisen karkkisaaliin kanssa kotiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon edelleen niin niin tyytyväinen siihen!! Oiiii ihanaa :) Haha, mahto olla tohkeissaan jos palas kotia tommosen saaliin kera? :D

   Poista
  2. Ihana asu taas kerran. Nukuin koko päivän;). En kuullut ovikellon soittoa. Nukkumiseeni oli hyvä syy :D!!!!

   Poista