tiistai 24. maaliskuuta 2015

LOB PART.2

Mie tein sen!! Kävin kun kävinkin nappaamassa latvoista ainaki sen viitisen senttiä veks ja oon tulokseen niin tyytyväinen!

Tää täydellisen pitkän polkkatukan metästys lähti siitä, kun kävin pari kuukautta sitten leikkauttamassa kesän/ kihartimien/ suoristajien/ minun piittaamattomien hiusrutiinien kuivattamaa reuhkaani (postaus täällä). Lyhensin tukkaa radikaalisti ainakin sen 10 senttiä, mutta pian sen jälkeen tiesin että haluan tukasta vielä lyhemmän. Yllätyksekseni tukka otti ja lähti kasvamaan ihan mahotonta vauhtia!! Meinas tulla oikeen kiire nipsimään sitä lisää ennen ku se kovin kerkee villiintyy. Lisäksi teän ihanat kannustavat kommentit pisti vipinää kinttuihin asian suhteen ;) 

Osa näkikin jo lopputuloksen Instagramista, mutta tässä vielä muutama fiilistely kuva:


I'm happyyyy!! Leikkaamisessa jännitti eniten mun aiemmat kokemukset polkkatukasta. Mulla oli saman tyylinen tukka joskus lukion loppu puolella, enkä oikeen ikinä saanu siitä semmosta mitä hain. Nyt taas oli ihan selvät sävelet sen suhteen mitä haettiin (suomeksi: 20x Pinterestin inspiskuvaa ja minun selitykset päälle). Hyvin ne GloHairilla mua osaa tulkata.

Ei koskettu tukan väriin laisinkaan, sillä raidat oli edelleen hyvässä kuosissa viime käsittelyn jäljiltä. Kesäksi varmaan vaalennan tukkaa asteen tai pari. Mulla on ollu kyllä nyt niiin mahtava kampaamokokemuksien putki päällä jota en halua katkasta!!

Mitä siellä tykätään? Kannattiko leikata? ;)

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

18 kommenttia:

 1. Kyllä kannatti! Näyttää niin hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Vau!! <3 Mulla on ollu kesästä saakka peruspolkka. Nyt kasvatan vähän et sais just tollasen pitkän polkan tähänkin päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniii, siehän saat ens kesäksi sitten kasvatettua kivan pitemmän mallin jo! :) Kiittiii <3

   Poista
 3. Ihan huippu! Sulle sopii kyllä niin hyvin vähän lyhyempi tukka, oikein kateeksi käy :D Mahtavuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanss! :) Musta tuntuu että tää lyhempi tukka on oikeesti se "mun juttu" vaikka kuinka koitin sitä pitkää piettää..

   Poista
 4. Hyvän näkönen lopputulos!! Sopii sun kasvoille niin valtavan kauniisti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anni :) <3 Musta tää kyllä sopii kans yllättävän hyvin! Tulee semmonen fiiilis että miksen tehny tätä aiemmin?? :D

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Itsekin napsaisin tosi pitkän tukkani sunnuntaina long bobiksi. On jotenkin ihanan fresh olo :D

  www.peaceandstyle.fi

  VastaaPoista
 6. Voi eii yhteys pätkii junassa, toivottavasti ei tule kommentti moneen kertaan... piti kehumani että on ihana tukka! Ja että meitsi teki sinnuntaina saman, paitsi että pituutta lähti tosi paljon mut olo on kivan fresh :)

  www.peaceandstyle.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätäää, perille tuli molemmat kommentit! :D Tiiän ton junassa netinkäytön vaikeuden.. Pitkän tukan jälkeen lyhyempi tukka tuntuu aina niin raikkaalta ja vaivattomalta!! On outoa miten nopeaa tukan pystyy esim, kuivaamaan? Yks huijaus vaan!

   Poista
 7. Kannatti ehdottomasti leikata! Se edellinen pituus oli juurikin sellainen "hassunmittainen välimalli", mutta nyt näyttää juurikin täydelliseltä lobilta!! Voi kumpa omat hiukset kasvaisivat tuohon mittaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mustaki tuntu että se edellinen leikkaus jäi vähän vajaaksi :D Nyt tää on just eikä melkeen ;) Kiitos!!

   Poista
 8. Näyttäää niiiin hyvältä!!! Minäkin sitten kesällä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooos! :) Oiii meinaatko itekki leikata kesäksi? Mahtavaa!!

   Poista
 9. ihan superkivat ! <3 kaunokainen.

  VastaaPoista
 10. nayttaa ihan mielettoman hyvalta :) tuli tosin hirvee himo leikkuuttaa omakin tukka… hahah!

  VastaaPoista
 11. vau NIIN UPEET hiukset Milla! ihan kybä!!<3

  VastaaPoista