keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

SUEDE SKIRT

 NEULE 2HAND / TAKKI 2HAND (H&M) / HAME 2HAND / LAKKI H&M / KENGÄT H&M

Kuvat Jenni / New Life

Tää mun viime lauantainen asu oli kyllä niin kierrätyksen multihuipentuma!! :D Tästä näkee oikeesti sen, kuinka ajankohtaista ja laadukasta kamaa kirppiksiltä löytää. Tällä kertaa asun kruunasi äidin(=kirppishaukkojen kruunaamaton kuningattaren) bongaama upeus, mokkahame.

Yleensä jos porukoilla iskee inspis ostaa mulle jotain vaatetta ehdotan suoraan lahjakorttiin turvautumista, mutta mammaan voi aina luottaa. Äiti osti hameen pikku riskillä, sillä ei tienny tykkäisinkö siitä vai en. Jos totta puhutaan, en tienny miekään ekaa kertaa kun sen näin. Huom! Hame oli tuolloin siis vielä yli polven mittainen. Joku siinä viehätti ja heitin sen kaappiin oottamaan aikaansa. Voitte kuvitella kuinka fiiliksissä oon siitä että säästin sen!!! Muutama viikko sitten mokka-himon iskettyä kaivoin sen esiin ja leikkasin oikeaan mittaan.

Huipuinta tässä on se että hame on aitoa mokkaa <3 Mikä aarrre!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

6 kommenttia:

 1. Milla todellinen aarre oikeasti !!! koko sun asu on ihan täydellinen. Kirpparit on kyllä melkosia paikkoja, kun sen oikein oivaltaa! mie vastikään kiersin Rovaniemen kirpparit ja sain lähteä kotiin tyhjinkäsin. Mutta lähen kyllä jälleen koluamaan uudemman kerran! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niii onn!! Kiitos :3 Joskus ei vaan yksinkertasesti tartu matkaan mitään ja toisinaan taas saa ihan karsia kamaa kassalle mennessä :D Niin se vaan kirppisten kanssa menee! Onnea matkaaan!

   Poista
 2. Ihastuin sun kenkiin! <3 Ja sun tukka on just ihanan sävynen ja pitunen, tykkään. :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooiii, olen varsin tykästyny niihin ittekkki :) Kiitooos! <3

   Poista
 3. Vauu! Mä löysin eilen kans kirppikseltä sekä mokkahameen että mokkasen trenssitakin!! Wuhuuu! Hametta en tosin oo vielä sovittanut, saas nähä millanen on päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysitkö!!! Ihanaa oon niin kade :D Toivotaan että se sopiii!

   Poista