sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

KOSMETIIKAN KÄRKIKOLMIKKO

Muhun on kyllä nyt iskeny joku kosmetiikka kärpänen! Oon aina, siis ihan aina, ollu älyttömän pihi mitä kosmetiikkaan ja meikkeihin tulee. Oon aina ostanu ne halvimmat tarjousmeikit merkistä viis, leikannu purkit keskeltä kahtia kun puristamalla tuubista mitään tuu ja kaikki välttämätön jää hankkimatta.

Älkää nyt ottako tätä silleen että oon yhtäkkiä alakanu törsäämään silmittömästi meikkeihin! Nou nou, vaan oon alkanu pikku hiljaa pääsen perille siitä, miten paljon säästöä että laatua oikeilla tuotteilla saa aikaan! Kun ostaa sen yhden oikeesti hyvän tuotteen, tulee se a) käytettyä viimeiseen tippaan ja b) tulos miellyttää.

Tässä mun tämän hetken kosmetiikan kärkikolmikko! :)


1. BareFaced Beauty / Natural Mineral Lipstick / Väri: Nude Peach* saatu

2. Balmain Paris/ Texturizing Salt Spray

3. Lumene / Longwear Blur Foundation/ Sävy: Classic Beige 

Löytyykö teän top-listalta samoja juttuja? Omia luottotuotteitaan saa jakaa ja ilmiantaa kommenttiboksissa!

Ps. JES! Kerrankin sain kauniita lähikuvia!! :D Valoa riitti, tuotteet ei ollu vielä käytön runnomia ja kukkiakin sattu olemaan ihan omasta takaaa. Once in a lifetime juttu.

Nyt ihanaa naistenpäivää kaikille!! <3 Nauttikaaaaa!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

6 kommenttia:

 1. Ei hitto milla tää on spookya ! Aloin just tekee about tismalleen samanlaista postausta ja vielä osittain samoista tuotteistaki ::D mitä telepatiaa tässä nyt on ?!

  Mut kiva kuulla, että tuo Balmainin salt spray on hyvää koska oon miettinykin, että pitäisköhän kokeilla sitä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, niinkö?? :D Hahaa, meillä on nyt joku ylemmän tason yhteys!!

   Toi salt spray on ihan huippu, sillä saa tosi hyvin semmosta tekstuuria tukkaan. En itte tykkää yhtään siitä kuinka liukkaat ja lirut mun hiukset on heti pesun jälkeen, niin tällä saa siihen vähän volaaa ;)

   Poista
 2. Täälläkin ollaan hurahdettu tuohon Lumenen Bluriin, se on ehkä paras meikkivoide ikinä! Myös Balmainin salt spray löytyy kaapista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on noussu kyllä munki meikkivoidelistan kärkeen! Se on niiiin riittoisaa kevyttä. Balmain= <3

   Poista
 3. Kyllä kans houkuttelis tuo suolasuihke :) Onko se ollut riittoisaa tai että riittääkö jokunen suihkaus että saa jo vähän rakennetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On minusta! :) Mitähän mie sitä normisti laittaisin.. Tuuliin 3-4 suihkausta riittää? Sitten aina vähän puristelen tukkaa että siihen sais vähä semmosta lainetta, u know?

   Poista