keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

LÄMPÖKERRASTO LOOK

TAKKI H&M / COLLEGE H&M / HOUSUT GINA TRICOT / HUIVI 2HAND / KENGÄT H&M


En oo varmaan ainoa jolla potuttaa ulkona vellova harmaa sää ja sadepilvet? Nää kuvat on värimaailmaltaan ihan toista maata, kun aiemmat kirkkaan keltaiset auringonvalossa kylpevät otokset :D Ootin lauantaita kauhulla säätiedotusten ennustaman takatalven takia. Tosi ärsyttävää tämmönen jojo-sää. Eka luonto antaa meän ymmärtää että säät lämpenee ja kevät on täällä, sitten se tekeekin täyden uukkarin!! Whyyyyyy??

Huomaa kyllä heti kans sen kuinka sää vaikuttaa vaatevalintaan. Kallistuin takas tuttuun ja turvalliseen koko harmaaseen. Ilman takkia asu ois menny ihan täydestä lämpökerrastosta :D Lahkeet onneksi paljastaa että ei tässä olla suoraan lavulta tai rinteestä tulossa! Mutta jos tää sää meinaa tämmösenä jatkua, nii laitan kohta oikeesti kalsarit jalkaan. Kevät tule takaisin!!! Asu oli tosi mukava päällä, hengailin siinä pitkään vielä kotosallakin ennenku vaihdoin olovaatteisiin leffaillan alkaessa.


SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

6 kommenttia:

 1. Koko harmaa toimii aina!!<3 niin luotto väri!! Ja joo nää säät kyllä niin potuttaa :D täällä oulussa oli tänään 17 astetta pakkasta ja jäätävä lumikerrosto -,-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii tekeee :) Samaa mieltä!! Ei herran jumalaaaa, siellähän on kunnon takatalvi?? Ja mie täällä valitan vesisateesta :D?

   Poista
 2. Juu sais ne kunnon keväiset ilmat tulla jo! Haluun jo kaivaa mun birkit kenkälaatikosta ja yhdistää ne harmaisiin housuihin ja valkoseen teeppariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakiiin!! Mulla niin potuttaa tää juttu, vein osan takeistaki jo alakertaan ens vuotta oottamaan :D Toi kuulostaa ihanalta!

   Poista
 3. Vitsi just ton malliset trikoiset leveelahkeiset housut näyttää super hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mie oon kyllä ihan hurahtanu näihin leveisiin lahkeisiin. Paluuta ei ole!!

   Poista