sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

FAV FROM LFW


Mokkaa, kerroksia, kuosia kuosin perään, seitkytlukua, poncoja, saappaita, hapsua ja hippimeininkiä, niistä on Lontoon muotiviikkojen ihanin näytös tehty!

Burberry Prorsum ei petä ikinä. Etenkin mallistojen takit ja päällysvaatteet on vuodesta toiseen ihan mielettömiä. Tässä oli kaikkea sitä, mikä inspiroi mua just nyt! Tässä mallistossa on niin monia asioita joista voi ottaa vaikutteita tyyliin jo nyt, kevättä ja kesää miettien. Oon sisimmästäni ollu aina pikku hippityttö ja se tyttö juhlii nyt! :D Poncho ja mokkatakki on ihan pakko saada.

Löytyykö muita mallistolle lämpiäviä hippityttöjä?

Palaillaan huomenna asukuvien kanssa! Nyt, ihanaa sunnuntaita!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

6 kommenttia:

 1. On kyllä ihania kokonaisuuksia ja maanläheisiä sävyjä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö!! Tykkään jotenki ihan kaikesta tässä mallistossa :D

   Poista
 2. Ihanaa!!! Mokkatakista oon haaveillu jo viime kesästä, ehkä niitä pian näkyy enemmän kaupoissakin... Kyllä multakin pieni hippisiulu löytyy, kuten varmaan jokaiselta.. Mustahippi, jep, se mä taidan olla sydämeltäni! Kia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M Trendiin on jossain vaiheessa tulossa just tommone takki! <3 Jos oikeen lehdistö kuvista kattelin, eli sieltä löytyis ;) Mie uskon kans että on, osa ei vaan tiedosta sitä niin vahvasti ku me, hahaa!

   Poista
 3. Noi on kyl kaikki niin ihania! Ja tuo mokkatrenssi on just suoraan mun unelmista :D sellasen onneks jo löysin ja viel kirppikseltä!! Jes! Tosin se on pastellinsävynen ja ruskeaki kelpais! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!! Oiiii niinkööö, mutta kyllä se pastellinsävyinenkin kuulostaa mun korvaan upeelta! Lucky youuuu ;)

   Poista