sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

NO SE VALO!

 PUSERO H&M / TAKKI H&M / HOUSUT H&M / LASIT KOMONO* saatu / LAUKKU LINDEX / KENGÄT H&M

Kuvat Jenni / New Life

Auringonvalo, sitä on hehkutettu koko viikko läpi blogosfäärin, eikä suotta. Valolla (ja älyttömän lahjakkailla kuvauskavereilla) on niin iso vaikutus kuvien laatuun!! Lisäksi, sään kirkastuessa saa arskat heittää nokalle, mikä nostaa kuvien onnistumiskerrointa x100. Iski oikeen valinnanvaikeus perkule ku kuvia selailin, huh. Noni nyt loppu hehkutus :D Nautin vaan niin pirusti siitä, kun postaus ja kuvat onnistuu. Toivottavasti tykkäätte näistä kans!

Ps. Mulla on liian pitkä tukka. Piste. En ois vielä vähän aikaa sitten uskonu joskus olevani tätä mieltä. Näättekö miten tungen tukkaa jatkuvasti poolon kaulukseen tai takin alle? :D Taitaa kampaamonpenkki kutsua meikäläistä hyvin pian.. Mitä ootte mieltä, nipsasenko lyhemmäksi?

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

23 kommenttia:

  1. Jooo! Sulle niin sopis lyhyempi tukka! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaki tuntuu että vois sopia!! Kiitos rohkaisusta ;)

      Poista
  2. Ihanat aurinkolasit! Me ollaan mun siskojen kanssa naurettu meidän äidin pyöreille aurinkolaseille ties kuinka kauan, mut nyt on kyllä pakko vähän katua sitä... Kivoja kuvia 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittiiii :) Hahaa, älkääs mammalle naurako :D Sehän on ihan aikaansa edellä!

      Poista
  3. On kyllä mustakin tosi onnistuneita kuvia! Ja se on kyllä totta että laatu parane, kun valon määrä lisääntyy! Nostan ehottomasti peukkua lyhyemmälle tukalle! Sopis sulle ihan mielettömän hyvin! Mistä päin Tamperetta nää kuvat on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiitos, aivan ihana kuulla :)) Tiiätkö sen Kaffilla nimisen kahvilan siinä keskustorin kupeessa? Nää on otettu sitä samaa rakennusta vasten, mutta ei siinä eessä vaan sen takapuolella!

      Poista
  4. Täältä peukut sekä asulle että auringolle ja vielä lyhyemmälle tukallekkin! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaaaa! Kiitos Annika :) Kyllä mie luulen että marssin kampaajalle näiden kommenttien kannustamana..

      Poista
  5. Long bob sopis sulle kyl loistavasti! Itse oon kans haaveillu, mut en taida uskaltaa ikänä leikata :---D Jokapaikassa näkyy nyt toinen toistaan ihanampia bomber-takkeja, pakko saada itsellekkin! Sun yksilö on erityisen bueno ;--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua että niin moni on sitä mieltä!! Sulla on niiin upeee pitkä tukka että uskon että sen leikkaaminen vaatis melkoisesti uskallusta :) Mutta usein uskallus palkitaaan ;) Kiitoksiii!

      Poista
  6. Onpa pirteitä kuvia, ai että! Mäkin vähän haaveilen luhyemästä.. saas nähdä saanko aikaiseksi varata kampaajaa... :)

    www.peaceandstyle.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit kiiittiii :) Voi saa imeessä, uus tukka piristää aina mieltä!!

      Poista
  7. Ihania kuvia! Joo, vähän lyhemmäksi vielä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mie sen nyt leikkaan, tää on päätetty juttu!! ;) Kiiitti!

      Poista
  8. Rohkeesti vaan nipsaset, sulle se nimittäin SOPII!!! <3 Musta tuntuu että mä oon maailman ainoo ihminen, jota lyhyempi tukka ei imartele, vaikka sellasta niin rakastan... yhyyyy! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin teen!! ;) <3 Höpö höpööööö! Seki on niin tottumus kysymys, kun ei oo vaan tottunu itteään jollain tietyllä tukalla näkemään.

      Poista
  9. Tosi hyvältä näyttää nuo housut :) tuntuu että itselle ei ole vielä löytynyt niitä täydellisiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittiii :) Mulla on ollu kaikissa, niissäkin mitkä oon ostanu, nii liian pitkät lahkeet! Eli en oo tuunaukseltä vielä välttyny kertakaan. #shortpeopleproblems

      Poista
  10. Ooh toi valo<3 Oli kyllä viikonloppuna pikkasen eri fiilikset kuvailla, kun yleensä! Tuli vaan sellainen fiilis, että näinkö kivaa ja helppoa se olikin :-D

    Housut näyttää tosi kivoilta sulla! Mulla on eksynyt joskus kaappiin leveälahkeiset farkut ja nyt arvon, josko ne uskaltaisi joku päivä pukea päällekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valo on parastaaaaa! <3 Ja joo, homma kyllä helpottuuu älyttömästi :D Rohkeesti vedät ne jalkaan vaan :) Mitä enemmän leveitä lahkeita käyttää, sitä luonnollisemmalta ne alkaa tuntuuu! Mulle nää on nyt jo ihan everyday juttu.

      Poista