perjantai 20. maaliskuuta 2015

KYLLÄ KELPAA TAAS

*saatu

Joku kyllä luki nyt mun ajatukset, sillä meän suihkukaapissa oli niin pullon, tai parin, mentävä aukko. Sain viime viikolla testiin Aussien uusia body wash-suihkusaippuita.

En tiiä oonko ihan lame/ nobody/ purkissa asunu june, sillä minähän en ole ikinä koskaan käyttäny mitään kyseisen merkin tuotteita. Ever. Oon tosin kuullu roppakaupalla positiivista palautetta shampoista ja hoitoaineista kaveriden kautta. Olipa kerrassaan huippua päästä perille siitä, mistä ne kylillä puhhuu!!

Suihkusaippuoissa on kaikissa niiiin ihana raikas tuoksu. Oon rampannu pesulla oikeen urakalla päästäkseni testaaman kaikki neljä läpi :D Annan kyllä ison peukun jokaiselle, mutta yksi yli muiden oli pinkki purkkinen Shower Smoothie. Ah, kyllä kelpaa taas - Kiitos!

Ootteko te vielä testaillu näitä? Lemppareita??

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

6 kommenttia:

  1. Ooooh nuo tuoksuu niin taivaalliselle! Shampoota ja hoitoainetta on kylläkin ainoastaan tullu testattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii tuoksuuki! :) Mulla taas pitää päästä testaamaan just niitä!

      Poista
  2. Kivan näköinen ylläri:)) Shower smoothie, kylläpä kuulostaa hyvältä!
    Kyllä noissa kaikissa vartalotuotteissa on tuoksuilla iso merkitys. Eikä sen välttämättä tarvi edes olla mikään hedelmä-tai karkki tuoksu, kunhan on hyvä! Joitakin tuotteita on tullut vastaan, jotka on muuten ollut ihan jees, mutta tuoksu tökkii.
    Aussielta oon kokeillut jotain hiuksiin jätettäviä ja niissä miinuspuolena on ollut liian paksu koostumus suihkupulloon. Tuoksut oli niissäkin ihan mukavan miellyttävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :) Samaa mieltä, esim tuossa mun lempparissa se tuoksu ei ole mikään aito mansikka tai hedelmä, mutta joku hiton herkullinen ja hyvä! Mulla kans kää purki hyllyyn jos tuoksu moikkaa.

      Mulla tulis nyt semmonen fiilis että voisin kokeilla shampoita ja hoitoaineita, jos vaikka ens viikolla hulluilta päiviltä löytyis halvalla ;)

      Poista
  3. Näihin en ookkaan vielä törmänny. Pakko kokeilla tota shower smoothieta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää onki mun käsittäkseni aika uus juttu! Suosittelen!! :)

      Poista