keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

IKIVIHREÄ VAATE

MEKKO H&M / TAKKI H&M / LAKKI H&M / SAAPPAAT H&M / LAUKKU LINDEX

Kuvat Jenni / New Life

Kaikilla meillä on vaatekaapissa muutama ikivihreä lemppari josta ei luopuis mistään hinnasta. Ne ei välttämättä oo super monikäyttösiä tai ihan viikottaisessa käytössä, ne voi jopa unohtua hetkeksi, mutta niiden aika koittaa aina uudelleen ja uudelleen. Tää Hennesin Studio SS/14 mekko on sellainen! Havahdun sen olemassaoloon ja ihanuuteen kerta toisensa jälkeen. Tässä on kaikkea sitä mistä vaatteessa tykkään! Jos talo palaa ja jotain sais kaapista pelastaa, nii tää ois ensimmäisten joukossa kainalossa matkalla takaisin turvaan.

Pitkävartiset saappaat on muuten ihan loistava vaihtoehto sukkiksille tämmösillä semi lämpimillä kevät keleillä! Mulla vaan jotenki aristaa yhdistää pitkävartisia saappaita liian lyhkästen mekkojen ja hameiden kaveriksi. Tykkään ihan hulluna siitä, että reittä jää näkyviin pikkiriikkisen verran, siten että kokonaisuus näyttää raikkaalta olematta kuitenkaan liian paljas. Näin vältytään roisilta lookilta, if you know what I mean.. :D

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

18 kommenttia:

  1. <3__<3 Ihan täydellinen kokonaisuus sulle!! Sulla on kyllä niin ihanan persoonallinen tyyli :) Ja sellanen sekalainen myös! On sporttista ja klassista ja ysäriä (onko se sulla ysäriä??) ja boheemiä ja vaikka mitä.. Haha oot mun idoli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniiii :3 Tää oli suuuuri kehu! <3 Mun vaatekaappi on kyllä semmonen eri tyylien sekametelisoppa! Ja kun on tämmönen fiilispukeutuja, nii joka päivä on päällä vähän jotain erilaista, hahaa!

      Poista
  2. Nää kuvat näytti jo hyvältä kameran pienellä näytöllä, mutta luoja miten hyvälle nää näyttää isompanakin! Ihana sinä!<3

    VastaaPoista
  3. Iiiihanat kuvat!! :) Olispa ihana omaankii kaappiin tollanen mekko!
    Ja hei wootwoot miten sun tukka on kasvanu noin nopeesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan yhtä ymmälläni :D Siis mun tukka on venähtäny mooonta senttiä kuuakuden aikana. Kai se villiinty siitä ku se leikattiin?? Kiitos :)

      Poista
  4. Ihana asu ja onnistuneet kuvat!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitos Janni :) Taitavan kuvaajan kaa tulee aina hyvää jälkee! ;)

      Poista
  5. Tosi ihana mekko, eikä uskois, että se ei ole tämän kevään ostos! Mun mielestä pitkien saappaiden kans sopii melko lyhytkin alaosa, kunhan yläosa on sitten umpinainen kaula-aukoltaan ja pitkähihainenkin ehkä:) Hienot kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoooos! :) Ei niiin? Tää on edelleen tosi ajankohtanen edelleen! Totta tuo, mulla tulee vaan tosi helposti liian paljas olo! Pitää testata joskus tolleen pitkän yläosan kaa ;) Kiitti vinkistä!

      Poista
  6. Tuleepa tästä festarivibat! Kiva mekko, sopii ihanasti tollaselle pienikokoiselle niin kuin sä! Aurinkoista keskiviikkoiltaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää vosi kyllä olla joku festari-lookki! Kiitooos :) Sitä samaa sinne!

      Poista
  7. U-P-E-I-T-A kuvia!! Ja aivan ihana mekko ja muutenkin täydellinen asu. Sopii tosi hyvin mekko ja saappaat yhteen, mahtava kokonaisuus :)

    VastaaPoista
  8. Oii, vähän kiva toi mekko ! :))) mäkin taidan kaivata jotain tollasta vaatekaappiini ..... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä en luovu koskaaaann! <3 Noni, pistä korvan taa, jos jotain tulis vastaan! ;)

      Poista
  9. Moikka! Ei nyt liity postaukseen anteeks siitä. Mutta ku olit h&m:ällä rovaniemellä töissä niin kävikö siellä koskaan sun aikana kukaan kysymässä töitä? Ku oon miettiny sitä, että jos missään ei haeta työntekijää niin mitä työpaikalla ajatellaan jos yhtäkkiä tullaan paikanpäälle kyselemään. Aattelin kysyä tätä sulta ku olet ite työskennelly just vaatekaupassa. Mitä mieltä ite olet? Kantsiiko edes yrittää? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippaaa, ei haittaa aina saa kysyä! :)

      Kyllä meillä kävi ja käy edelleen porukkaa kyselemässä töitä. Eikä siitä kyselemisestä mitään haittaa ole, sehän osoittaa innostusta työtä kohtaan! :) Mutta, Hennesin tapauksessa, kaikki työnhaku, avoimet työpaikat yms. on netissä. Eli liikkeestä ei valitettavasti voida auttaa asian kanssa. Eri firmojen rekrytointikäytännöissä on varmasti eroja!

      Tsekkaa täältä: http://career.hm.com/content/hmcareer/fi_fi.html , Toivottavasti autto!

      Poista