tiistai 17. maaliskuuta 2015

CAMEL + WHITE

 PAITA ONLY / TAKKI MONKI / FARKUT 2HAND / KENGÄT 2HAND / AURINKOASIT KOMONO* saatu / CLUTCH MARIMEKKO

Kuvat/ Susanna Plane

Muistatteko ku joskus puhuin teille siitä kun saan asuvisioita? Tää visio on ollu mulla mielen päällä pitkään! Näin jossain lanteille rullatun trenssin yhdistettynä koko valkoiseen asuun, ja sillon inspis iski. Säästelin ideaa lämpimämpien säiden varalle ja viime viikolla aika oli viimein kypsä. Tää valkosen ja camelin ruskean yhdistelmä toimii niin pirun hyvin!

Osalle teistä tää asu ei ehkä tuu yllärinä.. Syy siihen löytyy täältä.

Matkalla kuvaustreffeille törmäsin Lindaan ja Minnaan, jotka kuvaa Tamperelaisten asuja Lindan blogin Manse Streetstyle-osioon. Mut kuulemma bongattiin kuvattavaksi jo kaukaa, mutta tunnistettiin toisemme vasta kun käppäiltiin ristiin Hämeenkadun kulmalla. Tytöt kerkes pentele julkasta kuvansa ennekö sain lisättyä omani koneelle :D Miten niin oon hias? Olin ihan fiiliksissä että pääsin juttuun mukaan, tää on niin mahtava idea!! Joten, varokaa vaan paikalliset tyylitaiturit, teillä on mahdollisuus päästä näiden muijien linssin eteen lähitulevaisuudessa.

Ps. Kiitos ihanista kommenteista aiempaan postaukseen!! :) Tuli hyvä fiilis. Mie niin lähen leikkauttaan tukkani heti ku kerkeen!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

10 kommenttia:

  1. Ihana asu ja huippua kun pääsit mukaan tyttöjen juttuunkin! :D Oon jotenkin karsastanut valkosia housuja kun oot itsekin ihan valkonen, mutta tuolleen valkoiseen paitaan yhdistettynä vois olla aika jees!! Oliko noissa housuissa ostovaiheessa jo nuo vekit vai ookko ite taiteillu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittiii :) Eikööö olin niin ilonen ku pääsin matkaaan! Mulle valkoset housut on ollu pitkään ihan kauhu vaate :D Niistä tulee niin herkästi semmonen pissis-fiilis. Mutta tälleen itte tuunaamalla niistä saa ihan super makeet!! Eli kyllä, oon muokannu näitä.

      Poista
  2. Joo, magee staili kyllä. Mää tykkään.

    www.peaceandstyle.fi

    VastaaPoista
  3. Toimii!! Ja ripaus mustaa viimeistelee hyvin koko setin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!! Ei jää kokonaisuus liian valjuksi :) Kiitti!

      Poista
  4. Tämä ei liity nyt kyllä aiheeseen yhtään, mutta haluaisin kysellä siun opinnoista :) Muistelen, että opiskelet tradenomiksi? Millaista opiskelu on ollut ja mikä haluaisit, että susta "tulee isona" tai mitä työtä haluaisit tehdä? Oon itekin miettinyt tradenomiksi opiskelemista ja ois kiva kuulla siun kokemuksia! :) Olis myös ihanaa jos postaisit vaikka laajemmin sun opiskelukokemuksista nyt ekan vuoden perusteella! :) Hyvää kevättä ja sulla on kyllä ihana tyyli! <3

    t. Utelias-ano

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa, aina saa kysellä! :) Opiskelen tosiaan ekaa vuotta International Business-linjalla TAMK:ssa. Tää vois olla kiva postausidea!! Listaisin vähän fiiliksiä koulusta, opiskelusta ja tulevaisuuden haaveita yms.. Oon kyllä ollu melko tyytyväinen kouluun tähän mennessä.

      Palaan aiheeseen ;) Iso kiitos tästä ja ihanaa kevättä sinne kans!!

      Poista
  5. Oi ihanan raikas asu! Pakko kyllä saada jostain valkoiset housut itelle kans. Harmi vaan et sopivia ei oo vielä ilmaantunu mun eteen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Joo tän raikkaampaa lookkia ei ookkaan, hahaa! Suosittelen kierteleen kirppiksiä. Oon bongannu vaikka kuinka monet potentiaaliset, joista saa pikku tuunauksella täydelliset ;)

      Poista