perjantai 27. helmikuuta 2015

KEHUN KERÄÄJÄT


PUSERO 2HAND / TAKKI H&M / HOUSUT H&M / HUIVI H&M / AURINKOLASIT KOMONO* / KENGÄT NIKE / LAUKKU LINDEX
*saatu


Mikä siinä on, että tietyt vaatteet ja asusteet vaan kerää kehuja huomattavasti enemmän kuin muut? Oon homannu että useimmiten ne vaatteet on oikeestaan poikkeuksetta erittäin värikkäitä :D Mutta onko se ihmekkään, väri piristää! Tän asun huivi ja tennarit on sellasia vaatteita. Ittestä tuntuu siltä että tylsinkin kokomusta asu tai harmaista harmain maanantai saa hippusen hilpeyttä heittämällä niskaan jotain kirkasta tai kirjavaa! Kokeilkaapa murjottaa pinkissä puserossa ja masistella keltanen kukkamekko päällä ;) Varmasti onnistuu jos oikeen kovaa yritätte, mutta haastetta löytyy.

Pirrrrteetä perjantaita everybodyyy!

Ps. Kuinka coolit nää Capstoren aurinkolasit on in action?? Love them.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN


18 kommenttia:

  1. Värit tosiaan piristää kummasti ja on sellaisia katseenvangitsioita <3 ite tykkään ihan kauheasti väreistä!! Tässäkin asussa huivi ja kengät tuo kivaa pirteyttä koko mustaan asuun :) näytät hyvältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Tuntuu että mitä yksinkertasemman asun kanssa tämmösiä värikkäitä yksityiskohtia yhdistää, sitä paremmalta se näyttää! :D Kiitos <3

      Poista
  2. Täytyy sanoa, että sinun kuvia ja asuja on aina mukava katsoa, koska olet ehkä ainoa bloggaaja joka hymyilee asukuvissa. Se näyttää aina paremmalta kuin tekotaiteellinen ja kohtalokas murjotus, jatka samaan malliin :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooii, aivan ihana kuulla! Kiitos kommentista :) Musta tuntuu vaan jotenki siltä että kuva ku kuva, asu ku asu, niin se näyttää paremmalta hymyn ku totisen posetuksen kanssa :D Mie jatkan!!

      Poista
  3. Hahah ihana toi sun tekstin loppu, rupes oikeen hymyilyttään :D Mutta ihan totta, vaikeahan pirteänvärisissä vaatteissa on synkistellä! Pitäis kyllä itekin opetella käyttään värejä. :) Ja on kyllä niiiiiin coolit noi sun uudet ardet!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa, huippua jos mun jutut iskee!! :D Kantsii ostaa vaikka joku yks väripilkku vaatekaappiin, kengät, laukku, paita ja lähteä yhdisteleen sitä simppeleihin asuihin ja siitä se sitten lähtee. Kiitosta! :)

      Poista
  4. Milla... mie en kestä ! nää sun kuvat on mitä upeimpia! aaaaaa sydämet silmissä<3

    VastaaPoista
  5. Niin kiva asukokonaisuus! Tykkään! :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana asu! Ite ainakin huomaan, että näin kevään tullessa värit rupeaa taas kiinnostamaan ihan eri tavalla. Ja ne myös tosiaan piristää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :3 Jooo, homaan ittessäni aina saman joka kevät! Synkän, pimeeen talven jälkeen värit tuntuu kahta kivemmiltä!!

      Poista
  7. Ihan mielettömän kiva asu! Ja juuri itsekki huomaan hamuavani värikkäitä vaatteita kevään saapuessa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit kiitos :)) Se on ihan perus!! Vähänki ku aurinko taivaalla vilahtaa nii värit kehiin vaan!

      Poista
  8. Ihanan pirteä punaisenoranssi huivi ,)

    VastaaPoista