maanantai 16. helmikuuta 2015

MUN KOTI ON TÄÄLLÄ

 TAKKI 2HAND / FARKUT H&M / HATTU H&M / SAAPPAAT H&M

Kuvat / Susanna Plane

Te ihmiset, jotka ootte joskus muuttanu uudelle paikkakunnalle jossain vaiheessa elämäänne, tiiättekö sen fiiliksen kun uusi kaupunki alkaa viimein tuntua kodilta? Se tunne, kun osaat neuvoa turistille oikeen reitin kartalta ja uskallat käyttää muutakin kuin sitä yhtä ainoaa 100% varmuudella oikeaa bussi-linjaa. Mulla alkaa viimein tuntua siltä että oon aidosti Tamperelainen ja että mun koti on oikeesti täällä!

Mietittiin tuossa yks päivä meän alustavia suunnitelmia kesää varten ja yks vaihtoehto ois ollu se, että mentäis pohjoiseen. Kotiin paluu on aina ihanaa mutta ajatus siitä että muutettais väliaikasesti takaisn tuntu oudolta.. En mie täältä halua minnekkään lähteä! Ens viikolla alkavan hiihtoloman meinaan viettää myös Mansen maisemissa. Nyt aletaan olla siinä pisteessä että mun elämä on täällä, koulu, työ, kaverit kaikkineen. On niin mahtavaa ku kuvailukaveria tai kahviseuraa varten ei tarvi enää matkata toiselle puolelle maata. Huippu ahaa-elämys oli se, kun vähän aikaa sitten moikkasin ekaa kertaa tuttua ihmistä kaupungilla!! :D Siis sanoin "hei" vastaantulijalle jonka oikeesti tunsin! Kuulostaa yksinkertaselta ja tyhmältä, mutta eipä mulla aluksi ollu ketään ketä morjestaa.

Kiitos näistä kuvista kuuluu uusimmalle ihanalle tuttavuudelleni Susannalle. Tää pitää ottaa niin uusiksi!

Ps. Kuinka huiput nää mun uudet saappaat on?? <3

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

23 kommenttia:

 1. Ihan nappi asu! Tykkään:) Mä en kestä kun en löydä tollasta lätsää mistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiittiii :) Kyllä se vielä jostain tulee vastaan!!

   Poista
 2. Niin söpö toi takki :) huikee löytö!

  VastaaPoista
 3. Ihanasti kirjoitit! Mä olen koko pienen elämäni asunut tässä samassa talossa, mutta vuoden päästä on edessä muutto Tamperelle ja vähän jännittää, kun en pienen kaupungin tyttönä osaa kulkea busseilla tai suunnistaa suurkaupungissa. Kiitos kun kerroit, että sinnekin voi sopeutua !

  Ja nyt kun kerran aiheessa ollaan, niin pitää mainita että olen jo jonkun aikaa miettinyt, koska vaihdat tuon tekstin sivupalkissa menneeseen aikaan. "Tampereelle muuttava" nimittäin taitaa olla jo vähän jäljessä oleva ilmaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Turhaa jännittelet, tää on niin ihana ja kotoinen kaupunki ettei toista! Varmasti löydät paikkas täältä meikän lailla. Hahaa, ja tota puhut :D Empä oo asiaan huomiota juuri ollenkaan kiinnittän. Pitää muutaa se vähän ajankohtaisemmaksi ;)

   Poista
 4. Oiii näistä tuli niin hyviä!! :) JEE!

  VastaaPoista
 5. Mä niin ymmärrän mitä tarkotat! Tuntuu niin siistiltä uudessa paikassa ku on kavereita ketä voi pyytää kahville tai lounaalle tai kun on löytäny paikkoja, joita voi suositella ja esitellä muille :)) huikea fiilis!

  Ja hei ihanat saappaat ja takki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! Mieki olin niiiin innoissani, ku sain ylpeenä esitellä kaupunkia siskolle ku se tuli kyläileen ;)

   Kiitos! <3

   Poista
 6. Kuulostaapa ihanalta. :) ite oon ajatellut asiaa paljon, sillä en oo ajatellut ikinä muuttavani pois täältä kotikylältä, vaikka toisaalta kokemus houkuttaakin. Poikaystävä on ehkä hakemassa Tampereelle kouluun ja jotenkin kauhistuttaa jos pitäis muuttaa niin kauas (vaikka toi sun muuttomatkas onkin pidempi), mut toisaalta olis kiva kokemus. Apua, ehkä mietin tämmöstä liikaa kun en vaan haluu jättää kaikkea taakse. Yhyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeesti maailmalle vaan! Ja tää Tampere on vielä aika pehmee lasku isompien kaupunkien kirjossa :D Ei saa ressata liikaa, muuttamisessakin on se, että aina pääsee takasin :) Mutta jos ei ikinä kokeile ei tiiä millasta ois voinu olla..

   Poista
  2. No sähän sen osaat sanoa kokemuksella. :D Toisaalta Helsinkiin oliskin helpompi muuttaa kun sieltä pääsee tänne kotiin autolla 40min, kun Tampereelta matka kestäis sen 2h. Nojoo, sulatellaan asioita ja mennään omalla painollaan. Kokemuksiahan ei voi ikinä olla liikaa! :)

   Poista
  3. Niii no sillee Helsinki vois olla kätsympi vaihtoehto ;) Ilmottele jos tänne eksyt nii lähemmä kuvailemaan!

   Poista
 7. Hyvä että oot kotiutunut! Tää haikailee 14 vuoden jälkeenkin kotiin... :D Kiva asu! P.S. tamperelainen, anteeksi kun nillitän.... *menee häpeen*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sitä aina kotiin on ikävä, mutta kotejakin voi olla monia :) Kiiitti! Hahaaa, sie senkin tarkkaisilmäinen...

   Poista
 8. Ihana teksti ja ymmärrän suo hyvin :). Olen muuttanut Helsinkiin jo 9 vuotta sitten, mutta muistan noi samat tunteet parin vuoden asumisen jälkeen. Oli siistiä törmätä tuttuun kadulla ekaa kertaa :). Nyt ollaan asuttu Helsingin keskustassa kohta 2 vuotta. Viime kesänä ohjeistin useaan kertaan turisteja (jota on muuten paljon! En edes tienny tätä aiemmin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos :) Tiiän että monilla löytyy samantyylisiä kokemuksia omasta takaa. Haha, joo sitä ei tajuakkaan kuinka paljon kansainvälistä porukkaa täällä pyörii! Ihanaa sinänsä että oma kotikaupunki osaa yllättää vielä noinkin monen vuoden jälkeen ;)

   Poista
 9. mä oon ite asunu vajaa kaks vuotta tampereella ja eihän tätä kaupunkia voi muuta ku rakastaa! rakastun tähän kaupunkiin aina vaan uudelleen ja uudelleen :) I so feel you! muutto tänne oli aika yllätys itelleki, olin käyny tyyliin kolme kertaa täällä.. viimesellä kerralla olin tampere-talossa, katoin kevätmaisemaa ulos sieltä ja totesin että täällähän vois asuu! :) sillon ajatus jäi vähän siihen, mutta joitain kuukausia myöhemmin sain sopivasti töitä täältä ja en oo kyllä pois lähdössä :) Tampere <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei niin! Hallelujah! Mullakaan ei ollu ku muutama pikanen visiitti takana ennen ku muutettiin, joten kaikki oli ihan uutta! Ihana sattuma toi työ juttu :) Mie ootan niin innolla ens kesää, kun pääsen ekaa kertaa kokemaan sen koko komeudessaan <3

   Poista
 10. Ei vitsi tän postauksen otsikon takia mulla soi nyt chisun mun koti ei ole täällä biisi päässä :D Jälleen kerran mahtis asu ja niin onnistuneet kuvatki! Jaa hei joskus täällä vinkkejä, että miten olla asukuvissa ja miten poseerata ym ;) oot niin taitava siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, voin kertoo että sillon ku tätä kirjottelin nii samalla tavalla soi mulla kans :D Vooooi en kai mie nyt niii hyvis oo! Mutta tosi kiva postausidea, kiitos :)

   Poista
 11. Upeita kuvia! Missä päin Tamperetta nää on otettu, meinaan on kyllä tosi ihana toi taustan seinä! :D

  VastaaPoista