tiistai 24. helmikuuta 2015

BLOGGAAJAN KASVOT

Osa varmaan näki Instagramista mun viime lauantaina postaamat kuvat joista pysty bongaamaan jotain normaalista poikkeavaa ulkonäön suhteen ;) Minä, ja varmaan moni moni muukin, on jumittunu siihen yhteen tuttuun ja turvalliseen arkimeikkiin mitä naamaan läiskitään päivästä toiseen. Oli tosi hauskaa sekottaa vähä pakkaa ja testata jotain uutta!

Mutta mistä tässä oli kyse? 

Homma lähti siitä kun Päästä varpaisiin blogin Lila Syren pyysi mua mukaan Bloggaajan kasvot-postaussarjaan. Olin älyttömän otettu pyynnöstä ja lähdin pää kolmantena jalkana matkaan! Makasin kurkut silmillä saunan jälkeen iltana koitosta edeltävänä iltana, ollakseni mahdollisimman edustava kuvia varten :D Hahaa. Miten niin olin innoissaan?? Mulle tehtiin kaks eri trendi-meikkiä joita yhdistävänä punaisena lankana toimi sininen luomiväri. 

Pakko myöntää heti ens alkuun, että sininen on ollu mulle meikatessa pitkään kauhu väri. Syy tähän on tiedon/ taidon puute. Tähän mennessä elämää oon saanu sillä enemmän haittaa ku hyötyä aikaan naamavärkilleni. Mutta nyt tiedän miten sitä käytetään!

Tuotteet saatu/ BareFaced Beauty

Lila saapui meille aamupäivästä upean meikkiarsenaalinsa kanssa. En ees muista koska olisin ollu jonkun meikattavana.. Varmaan vanhojentansseissa? Saatiin postaukseen tekoon meikkejä BaceFaced Beauty:ltä. Käytössä oli kahta erisävyistä mineraalipuuteria, persikan sävyinen huulipuna ja tuo sininen luomiväri. Molemmat puuterit ja tuo huulipuna on päässy heti päivittäiseen käyttöön :) Puuterilla meikkipohjan saa kestämään koko päivän eikä korjailua tarvita - suosittelen!

Sitten.. drum roll... Ensimmäinen look!


Thadaa!

Mustan eyelinerin ystävänä sininen versio oli ihanaa vaihtelua! Meikki sattu olemaan miltein samanlainen, jota koitin itte ominpäin epätoivoisesti toteuttaa viime juhannuksena, ei niin hyvällä menestyksellä. Kuten aiemmin sanoin, sininen luomiväri on vaarallinen kapistus amatöörin käsissä :D Nyt opin senkin tekemisen. Jes! Tää meikki toimii täydellisesti väripilkkuna  arkeen tai juhlaan.

Look nro.2


LOVE IT!!!!!

Luulen että näin rajua ja rohkeaa meikkiä mulla ei ikinä oo ollukkaan! Oon aina aristellu alaluomien ja ripsien meikkaamista, koska oon aina ajatellu sen pienentävän mun jo valmiiksi vinoja silmiä ihan viiruiksi. Nyt ootan että tulee jotku kunnon bileet, niin pääsen harjotteleen tän meikin tekemistä itte ;)


Loppuun vielä älyttömän iso kiitos ihanalle Lilalle <3 Tsekatkaa tarkemmat tiedot tuotteista ja ohjeet molempien meikkien tekoon Lilan blogista täältä. Klik!

Mitä lukijaraati on mieltä?? Kumpi lookki oli lemppari?

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

19 kommenttia:

 1. vau Milla oot niin kaunis !! kumpikin meikki sopii sulle aivan täydellisesti, upeat meikit kyllä Lila sinulle loihtinut, senkin prinsessa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi kiitos Paula :) <3 Mie oon niin tyytyväinen näidne meikkie lopputulokseen!! Oli kyllä ihana ollu toisen laitettavana kerranki!

   Poista
 2. Oot ihan törkeän kaunis ja etenkin tällänen hiukan 'erikoisempi' meikki vaan korostaa etenkin sun silmien väriä! Todella kaunista :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikööö? Kyllä se Lila osaa :) Kiitoksia!

   Poista
 3. Mä tykkään tosta sinisestä rajauksesta tosi paljon, ihanan pirtee! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kans!! Pitää niin testata joku päivä uudelleen ;)

   Poista
 4. Kävin jo Lilan blogissa ihastelemassa, ihan mielettömän upea lopputulos! Olet kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii niinköö? :D Tuhannet kiitokset <3

   Poista
 5. Toi alempi rajumpi meikki on kyl tosi nätti! Oi kumpa joku meikkais mutkin. Se on mun joku unelma. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itte ihan yllättyny kuinka paljon tykkään siitä kans!! Kuule vielä niitä tilaisuuksia tulee ku toisen käsitelyyn pääsee ;) Mun kans, haha!

   Poista
 6. voi milla, sie oot kyllä niin kaunis!! <3

  -sonja

  VastaaPoista
 7. Oooh tuo kakkosmeikki!!! Ja muutenki sun kaikki asut ja sinä ite! Miksi en oo ennen klikkautunu seuraamaan sua??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiiks, en mie tiiiä :D Iso kiitos!! Mutta klikkaa ihmeessä ittes seuraamaan viimestään nyt ;)

   Poista