perjantai 13. helmikuuta 2015

CULOTTES

 PAITA 2HAND / TAKKI H&M / HOUSUT 2HAND / KENGÄT H&M / AURINKOLASIT THAIMAA


Alkuviikosta koko maa pääsi nauttimaan eräästä harvinaisesta valoilmiöstä, nimittäin auringosta!! :D Tätä erikoisuutta juhlistaakseni uskalsin pukea päälle ekaa kertaa tälle keväälle mun Culottesit!

No mitkä hiton culottesit? Erikoisen, lähinnä italialaista pastalajiketta muistuttavan nimen takaa paljastuu kevään ihanin housu-uutuus: nilkan paljastava väljänmallinen housu, joka päihittää päheydellään ja mukavuudella kaikki muut! Metsästin näitä kaupoista jo reilu kuukausi takaperin, mutta nää nimenomaiset yksilöt bongasin Uffilta. Tällä hetkellä vastaavanlaisia voi löytää kaikkialta Ginasta Hennesiin. Nää kuuluu niiiin selkeesti siihen "miehet ei tajuu" osioon, ne tykkää näistä vähintään yhtä paljon ku boyfriend-farkuista ja haaremihousuista. Toisaalta uskon että nää on myös naisväen keskuudessa semmonen mielipiteitä jakava juttu..

Mitäs sanotte - Culottes hot or not?

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

16 kommenttia:

 1. Ostoslistalla ehdottomasti! Toisaalta harkitsen myös yksien toisten housujen tuunaamista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuunaa pois vaan ;) Se ois kaikkein edullisin vaihtoehto!

   Poista
 2. Ehdottomasti hot! Asu toimii niiiin hyvin! Ai, että kun näitä aurinkoisia kelejä vielä meille siunaantuisi, on niin ihana pukeutua hieman keväisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee ihanaaa kiitos :) Kyllä se sää kohta lämpenee pysyvästi usko pois! Sitä ootellessa!

   Poista
 3. Ai vitsi ku mie en nyt tiiä miten tää suomeks "oikeeoppisesti" lausuttais. Culottes on ranskaa, se tarkoittaa polvihousuja tai housuhametta ja lausutaan "kylot" eli jos siihen lisää sen -it perään (culottesit) niin sit se ois "kylotit" :D Toistaseks en oo kuullu kenenkään näistä ääneen puhuvan, en edes englanniks, ni en tosiaan tiedä miten ihmiset sen lausuu. Ehkä nää on Suomessa sit ne "kulottesit" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpäää!! Hahaa, oikeen naurattaa etukäteen ku ajattelen sitä väärinkäsitysten ja ääntämisen vaikeuden määrää :D Mitä ne laittaa näille jutuille niin himputin vaikeita nimiä?? Mutta kyllä mie uskon että kulottesit istuu ajan kanssa ihmisten suuhun yhtä sujuvasti ku peplumit ja bolerot aikanaan ;)

   Poista
 4. Mie tykkään! Ja paljon, vähän vastaavat löytyy jo mutta täydellinen pari on vielä hakusessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tiesin että nää on semmonen juttu mistä sieki tykkääät! ;)

   Poista
 5. Tavallisesti ensin tulee aina pyöriteltyä päätä uusille muotituulille, mitenkä tosiaan nytkin on käynyt. En todella vielä lämpene leveälahkeiden paluulle. Päinvastoin! Mutta ei pidä mennä vannomaan. Voi nimittäin olla, että "the jutun" jo hieman menettäessä hohdettaan alan sitten itsekin lopulta syttymään sille. Jää siis nähtäväksi tavataanko minutkin kesän lopuksi viipottamassa lahkeet liehuen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mie jotain oon näistä uusista "muotivillityksistä" oppinu, nii sen, että ei ikinä piä sanoa täysin ei jollekki jutulle!! :D Nii monesti oon syöny sanani. Mutta faktahan on se että kaikesta ei voi tykätä! Jos leveet lahkeet ei sulla eksy vaatekaappiin saakka nii kantsii kokeilla ihan mielenkiinnosta kaupassa ;)

   Poista
 6. hyvältä näyttää! ja hei muuten tosi kiva kuvauslokaatio! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittiii :) Nää kirkonportaat kyllä ylätti meikätki positiivisesti! Luulen ettei siellä kuvaillaan vielä toistekki..

   Poista
 7. Täähän on senkin puolesta aika kiva pituus, että aika monistakin perus housuista voi ommella vähän lyhemmät :) Ja sit olis kaapissa monet Culottesit :D
  Taidan testata, kun saan hankittua langat mun koneeseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniii, sinäpä se sanoit!! Ihan sika helppo diy-idis ;) Tesmaa ihmeessä!

   Poista