maanantai 9. helmikuuta 2015

VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN

NEULE 2HAND / FARKUT MANGO + DIY / HATTU H&M / KENGÄT H&M 

Kuinka freshhin näkönen tää neule on valkosten housujen kaa? Minusta tää yhdistelmä oli aivan ihana! Kaivoin neuleen esiin kaapin perukoilta viime lauantain kirpparikamojen lajittelutalkoissa. Raahasin häkkivarastosta kassikaupalla sinne vietyjä kesäkamppeita ja löysin sieläkin vaikka kuuuinka monta kivaa vaatetta uudelleen. Ikuisena optimistina siirsin muutamat jutut jo vaaterekille lumen sulamista oottamaan.

Kaikki vaatteet ei kuitenkaan saanu samanlaista vastaanottoa, raakasin tosi kovalla kädellä kamaa myös myyntiin meneväksi. Demi Lovaton - Let it go taustalle soimaan ja menoks!! Joku viisas tyyppi mulle joskus opetti, että jos tykkää ostaa uutta nii pitää myös tykätä luopua ja myydä vanhaa pois. Loppujen lopuksi meillä kerty yhteensä kuus ikeakassillista kenkää, takkia ja vaatetta jotka kaipaa uutta omistajaa. Voin kertoa, että päällepantavan ettiminen on niin paljon helpompaa kun vaihtoehtoja ei ole niin paljoa! Luulis että se menis just toisin päin mutta ei.

HOX HOX!! 

Loppuun vielä ilmoitusluontoista asiaa Tamperelaisille!! Me ollaan Tonin kanssa varattu kaks pöytää Bonus KirppikseltäMyynti alkaa keskiviikkona 11.2 ja pöytien numerot on 110 ja 111. Kampetta on ihan mahoton määrä, joten kaikki ei mahdu esille yhdellä kertaa. Uutta tavaraa tuodaan esille heti kun tilalle mahtuu! Ostakaaa kaikki poies ja muistakaa ottaa käteistä matkaan ;)

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

14 kommenttia:

 1. Aivan ihana yhdistelmä kyllä <3 sellainen raikas! :* musta hattu tuo sit kivaa tasapainoa <3 meitsi tykkää!! Ja hei onhan kyseessä kuitenkin keltainen, johon sä sait mut innostumaan ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thääänks! Tykkään kanssa <3 Hahaaa, keltainen on mun voimaväri!!! Ihana kuulla että ihastuit ;)

   Poista
 2. Tosi kiva asu taasen!!! ^__^
  Mä oon tekemässä just muuttoa, ja voooooi luoja mikä määrä ylimääräistä kamaa! Oon miettinyt myös pöydän varaamista Bonus-kirppikseltä, kerro sitten että kannattiko! :) Tai siis, että jäikö mitään käteen pöytävuokrien jälkeen vai pitäiskö viiä samantien vaan ilmatteeks jonnekkii... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooooos! :3 Jooo muutot on siitä pahoja kun saa semmosen reality-checkin oman omaisuuden määrän suhteen!! Ehottomasti raportoin että miten kävi :) Ja hei käy sieki kattoon jos sieltä löytyis jotain sulleki!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oooii kiitosta! :) Totean uudellen, että mulla on ikävä teän Manse streetstyleä!!!

   Poista
 4. Mäkin tarviin keltasen neuleen, ihana! :) ja meillä on menossa samanlainen kirppismyynti ja toivon vaan et kaikki menis kaupaks. 4 päivää viel onneks jäljellä :) ja oman vaatekaapin löydöt on ihan parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii hennesillä on joku aika sitten ainaki ollu keltasia jos haluan oikeen mennä katteleen ;) Niinkööö! Onko menny hyvin kaupaksi? Meillä tais olla kallein hinta 7e ihan muutaman takin kohdalla... Laitettiin melko halvalla kaikki. En halua kantaa sieltä mitään takasin!

   Poista
  2. No vähän vaihtelevasti. :D Parhaat vissiin mennyt päältä, mut onhan sitä vaatetta vielä. :D Ja meilläkin melkein kaikki 1-2€ ja muutamat takit 5-10€. Esimerkiks mun yks aito mokkanahkatakki, jota en oo lopulta käyttänyt kertaakaan, kun kiristi liikaa hartioista. Muuten se on ihana ja se on siis kallein. Ei se kyl oo mennytkään vielä. :D Nojoo, mut ylipäätänsä kirpputoreilla on nykyään ihan hirveitä hintoja ettei viitti ees ostaa mitää!

   Poista
 5. http://tablet.hm.com/fi/product/59954?article=59954-A

  Onks toi sama hattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että on! Näyttää ainaki ihan samalta :)

   Poista
 6. Wauu ihana asu ja paras kuvauspaikka tolle kun vieressä on toi teippi sävy sävyyn! :) kääk sun pöydässä tulee varmaan oleen niiiiiiin hienoja juttuja myynnissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mun uus lemppari kauvauspaikka!! Meän alakerran lämmitetty autotalli :D Siellä on kyllä monta semmosta juttua mitä en melkeen raaskinu myyä.. Mutta ne saa hyvän uuden kodin, I'm sure!

   Poista