maanantai 2. helmikuuta 2015

KETÄ SEURAAN PART.1

Täältä tulis ensimmäinen toive-postaus teän antamista idiksistä! Sieltä pyydettiin listaamaan niitä ihmisistä/ blogaajia joita itte seuraan. Jos laskisin kaikki Bloggerin, Bloglovinin, Instagramin ja kaiken maailman kirjanmerkkien kautta seuratut blogit yhteen, summa olisi kutakuinkin sata. Tässä ois teille pintaraapaisuna kymmenen ehottomasti maininnan arvoista tyyppiä! 

En oo ikinä ollu mikään lukutoukka, joten blogit on mulle vähä niinku kirjoja ja postaukset niiden jatko-osia. Maailman paras tunne on se, kun oot unohtanu jonku aivan sairaan hyvän blogin, löydät sen uudelleen, ja se on täynnä uusia ennennäkemättömiä postauksia! Voi sitä riemun, lukemisen ja scrollaamisen määrää :D Toivottavasti teille tulis tän postauksen myötä samanlainen fiilis.

Pitemmittä puheitta, täältä pesee!


Mulla harmittaa se, kuinka häpeällisen hiljainen välillä lukija olen. Joten, olkoon tämä kiitokseni kaikista niistä ihanista ideoista ja kaikesta siitä inpsiraatiosta jota oon teiltä imuttanu! Postaukselle tulee myöhemmin part.2 missä listaan mun lemppari Instagram-käyttäjät.

Löytykö uusia blogeja lukulistalle? Oliko entuudestaan tuttuja naamoja? :)

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

16 kommenttia:

 1. voieii Milla !! ihana kiitos<3 mullakin takkuilee välillä kommenttien lähettäminen, vaikka aina kyllä luen uudet postaukset :D sit aina pitää itteä illalla komentaa et "NYT MEEPPÄS KOMMENTOIMAAN" :D haha mukavaa päivää ihanuus!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, ole hyvä vaaan :D <3 Minusta tuntuu että se on iha yleinen "trendi" että porukka ei jaksa kommentoida samaantahtiin kun ennen.. Pitäis saada postauksiin joku heppo ja nopee tykkää-nappula, nii tietäis mitä porukka on mieltä!! :D Samoin sinne <3

   Poista
 2. Iiiih! Tää oli kyllä parasta, mitä maanantaina voi tapahtua :D Kiitos<3
  Taidan loppuviikosta etsiä hyvän pullon valkkaria ja selata nuo blogit läpi. Kuvien perusteellä moni näyttää tosi mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa ihanaa :D <3 Ole hyvä vaan! Kannattaa ehdottomasti, tuossa on monta mahtavaa tyyppiä seurattavaksi!

   Poista
 3. Kaikki ihan uusia mulle, Jennin blogissa olen sun kautta käynyt. Selkeästi itse seuraan vähän vanhempien ihmisten blogeja, missä on erilainen tyyli ja ehkä lapsiperhe-elämää. Mutta täytyy kurkata näitäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää voi olla vähän erilaisia kun mitä sulla tulee seurailtua, mutta vaihtelu virkistää ;) Näillä tyypeillä voi olla yllättävän paljon annettavaa vaikkei sitä ihan ominta genreä olenkaan! :)

   Poista
 4. Oii paljon ihanaa luettavaa :)<3 kiitos tästä <3

  VastaaPoista
 5. Hihii, oonkin kaipaillut uusia hyviä blogeja lukulistalle :---D Style Jungle Annaliinan ja Paulan blogit on kyllä ennestään tuttuja ja omiakin lemppareita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkööö! Toivottavasti tästä listasta löytyis joku uuus :) Noi on mullaki ollu melkeen pisimpään seurannassa!

   Poista
 6. Muutama tuttu löytyykin, mut piti käydä selailemassa lähes kaikki muut joihin en ookkaan ennen törmännyt. Nää on aina kivoja postauksia! Ja hirveen inspiroivia asuja löytyy noista blogeista. ;-) Ihana inspiraatiopuuska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee aivan mahtavaa kuulla että sait näistä inspistä irti!! :) Mie kans tykkään tämmösistä postauksista, saa niin paljon uutta luettavaa!

   Poista
 7. oi, oon aika sanaton. Ainut mitä osaan sanoa on, että kiitos miljoonasti! Mukavaa saada palautetta tekemisestään. Ihanaa loppu viikkoa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eläs nyyy :) Olen hyvä vaan, sie oot sen ansainnu! Samoin sinne <3

   Poista
 8. Hei hui!!! Täälläkö mekin ollaan, aivan ihana ylläri:) Mekin aina käydään ihailemassa sun tuotoksia täällä, ehdottomasti myös lempparimatskuu;) Olet ihana!

  VastaaPoista