lauantai 7. helmikuuta 2015

SILKKIHUIVI

Jos on yhtään viime aikoina muotilehtiä tai tyyliblogeja lueskellu, ei oo epäselväksi jääny että 70-luku on täällä taas! Liehuvat lahkeet, pitkävartiset saappaat, mokka, silkki, isolieriset hatut ja maxi-mekot tulee taas. Huomasin että mun vaatekaappi on kerenny jo vaivihkaa ottaa vaikutteita edellämainitusta aikakaudesta :D Niistä ensimmäisenä esittelyssä silkkihuivi!

 TAKKI H&M / NEULE 2HAND / HOUSUT PIECES / HUIVI GINA TRICOT / KENGÄT H&M

Monesti kun muodissa on joku tietty vuosikymmen, voi liian antaumuksella päästä varpaisiin samaan juttuun pukeutumalla tulla helposti semmonen naamiaisasu-fiilis :D Ite oon aina tykänny sekottaa erityylejä yhteen, kuten tässä, niin välttyy överiltä 70's Show lookilta. Huivi tai joku muu asuste on aina hyvä juttu millä lähtee makustelemaan uutta tyyliä. Tää on päässy kaulaan jo kolmesti ekan viikon aikana! Iso syy suosioon on sen monikäyttösyys, huivi on nimittäin sen verran kevyt ettei sitä tarvi jättää naulakkoon takin kanssa sisälle tultua. How coool is that!!

Ps. Viiiimein päästiin postausten kanssa ajan tasalle tukka tilanteen suhteen :D Oon piettäny tukkaa suorana melkeen tauotta leikkaamisen jälkeen. Nyt harkisten jakauksen muuttoa sivummalle ja alan testaileen miltä kiharat näyttää.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

6 kommenttia:

 1. Oooo hyvältä näyttää ;)<3 oot semmonen mun esikuva muodin suhteen <3 ja noi sun hiukset!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooooi apua kiitos Emilia :) <3 Oot ihan huippu tsemppari!!

   Poista
 2. voiettä sie nainen näytät hyvältä!! toi silkkihuivi on upea!!<3

  VastaaPoista