sunnuntai 15. helmikuuta 2015

LAST CHANCE

Helouu kaikille! Miten siellä ystävänpäivä meni? Itte oon edelleen aivan ähkyssä eilisen herkuttelun jäljiltä :D Käytiin Tonin kanssa syömässä pitkästä aikaa Siipiveikoilla ja vedettin jälkkäriksi isot pussit irtokarkkia siihen päälle. Huh. Illalla katottiin Stephen Hawkingistä kertova The Theory of Everything ja itkin melkeen silmät päästä.. Aivan älyttömän koskettava elokuva!! Suosittelen.

 TAKKI H&M / HAALARI GINA TRICOT / HUIVI GINA TRICOT / KENGÄT H&M

Ja sitten aiheeseen.. Kuten kaikki tietää sitä kevättä ja lämmintä säätä kesti tasan kaks päivää, mutta ei syytä huoleen! Nyt haastan haastan itteni ja kaikki muutki ajattelemaan asiaa positiiviselta kantilta ;) Luontoäti antoi meille ihan selkeesti nyt sen viimeisen chäänssit kuluttaa kaikki talvitakit puhki kyllästymiseen saakka!

Nyt ootte varmana sillee "jeee..." :D Mutta miettikää! Kohta me taas kiikutetaan takit takas häkkivarastoihin roikkumaan moneksi kuukaudeksi, otetaan kaikki ilo irti niistä nyt ku vielä voidaan! Vaikka näin kevättalvesta tuntuu siltä että takit ja tumput tulee korvista ulos, nii aina (ainaki mulla) tulee takkeja loppupeleissä ikävä. Otan ittelleni haasteeksi käyttää etenkin kaikkia niitä takkeja, jotka on jääny muutaman ehdottoman suosikin varjoon. Yks niistä on tää upeus. Me ei olla hengailtu minusta vielä tarpeeksi tälle talvelle, oli kiva ottaa revanssi.

Who's with meee??

Ps. Luonnostelin postauksen pari päivää sitten jollon sää oli kylmä ja harmaa. Just nyt kun julkasen sen, nii sää tekee taas täyden uukkarin ja aurinko paistaa täyttä häkää!! :D

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

6 kommenttia:

 1. Hei huomasin että sullakin esiintyy tätä kuvien linjauksen hyppäämistä oikealle. Jos poistat kuvista "linkin", niin ne siirtyy lähemmäs tekstin linjausta, eli vasemmalle.

  VastaaPoista
 2. ihanat kuvat :)
  ja ah. toi leffa, katoin sen viikko sitten ite ja ihan t o d e l l a hyvä ! kyynel jos toinenkin (okei okei, sai pyyhkiä ihan nenäliinan kanssa) vierähti poskelle. <3 !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittiii :) No eikö ollukkiii!! Oivoi Toni sai oikeen toppuuttella mua lopussa ku niin herkityin :'D

   Poista